raimasaima parašė:
Labai grazus pataliukai![]()
Saunuole mamyte![]()
![]()
![]()
![]()
Tik pradzioj maniau gal per tamsus, melyna spalva
, bet ai kiek cia tam vaikui svarbi ta spalva
raimasaima parašė:
Labai grazus pataliukai![]()
Saunuole mamyte![]()
![]()
![]()
![]()
Tik pradzioj maniau gal per tamsus, melyna spalva
, bet ai kiek cia tam vaikui svarbi ta spalva
Labas rytas, merginos
nu va, viska perskaiciau, prikomentavau, o dabar jau galiu ir pasisveikinti.
Na as kaip ir vakar dar vis 2 in 1.
Beje vakar vaziavom vakare su seses vyru ir stirna nukalem, tai taip buvau issigandus, kad galvojau, kad nakti isvaziuosiu gimdyt. Bet ziuriu, mano kleckui visai nemotais, kad pas mama buvo adrenalino padidejimas
Toliau sau ramiausiai pilvelyje gyvena
Grazina, kaip pas tave reikaliukai? Ar jau reiskiasi kas nors?
grazina parašė:
Tik pradzioj maniau gal per tamsus, melyna spalva, bet ai kiek cia tam vaikui svarbi ta spalva
![]()
ne per tamsi
labai graziai atrodo.
raimasaima parašė:
Labas rytas, merginos![]()
nu va, viska perskaiciau, prikomentavau, o dabar jau galiu ir pasisveikinti.
![]()
Na as kaip ir vakar dar vis 2 in 1.
![]()
Beje vakar vaziavom vakare su seses vyru ir stirna nukalem, tai taip buvau issigandus, kad galvojau, kad nakti isvaziuosiu gimdyt. Bet ziuriu, mano kleckui visai nemotais, kad pas mama buvo adrenalino padidejimas
Toliau sau ramiausiai pilvelyje gyvena
![]()
Grazina, kaip pas tave reikaliukai? Ar jau reiskiasi kas nors?
Zinok taip noreciau kad butu bent kokie skausmeliai didesni, bet nera
jis tik spardosi sau pilvelyje ir viskas
grazina parašė:
Gaila, kad mazylisnemato savo lovytes
, taip gal greiciau ateit pas mus noretu
![]()
As irgi ta pati vis vyrui sakau
Ir prie lovytes prieinu, pakeliu koldryte, paglostau pataliukus, ir vis kalbinu maziuka, sakau, kad grazi lovyte jo laukia, kad gal jau laikas pasirodyti
grazina parašė:
Zinok taip noreciau kad butu bent kokie skausmeliai didesni, bet nera![]()
jis tik spardosi sau pilvelyje ir viskas![]()
jiems tan labai gerai, vieni patys yra viso namelio seimininkai, nereikia su niekuo dalintis. Todel ir neskuba
raimasaima parašė:
As irgi ta pati vis vyrui sakauIr prie lovytes prieinu, pakeliu koldryte, paglostau pataliukus, ir vis kalbinu maziuka, sakau, kad grazi lovyte jo laukia, kad gal jau laikas pasirodyti
![]()
![]()
![]()
nezinau pas mane gal menesines buvo blogai paskaiciuotos, todel ir nustatyta netiksliai gimdymo data
nes pati tikrai nepamenu jau kada turetu buti...nors kai gerai pagalvoju pagal mane tai visada turejo buti vasario 8-9 diena
bet cia pagal mane...
raimasaima parašė:
jiems tan labai gerai, vieni patys yra viso namelio seimininkai, nereikia su niekuo dalintis. Todel ir neskuba![]()
![]()
![]()
Kaip jie nesusimasto, kad cia ju laukia mamyte ir tevelis
bet kam jeim jie, jei ten pilvukuose, ir silta ir pavalge ir patogu, nereikia sauskelniu jiems keisti, nieks ju nemucija, nebuciuoja be perstojo ir t.t.
sveikos mamkos
as nesenai grizau is gydytojos
tai sake pas mane ten taip graziai viskas vyksta, kaklelis jau virs 2cm netoli 3cm
tiesus tiesus ir sake jau labai plonas
tai jei iki ketvirtadienio datemsiu tai atvaryt jau pas ja, bet pagal saremius kai toniukus ziurejo tai sake galiu ir to ketvirtadienio nesulaukti
bet vel tas pats, sako gali nesulaukti, o imsiu ir sulauksiu
sako nenoriu as tau nieko leisti, nes viskas labai graziai vyksta, tegu pats eina ;) ir negulde manes
nes sake jei butu kaklelis netiesus tai butu gulde, bet kadangi pas mane viskas labai tvarkingai eina tai sake varyk namo, namie greiciau bus
siandiena nujauciu vel saremiu banga ateina, nes kaip paziurejo kakleli tai ooo kiek kamscio isejo ir db eina... ir vis maudena
tai i vakar linksmybes jauciu nusimato
tai va tiek kolkas
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai