cascadion parašė:
Labai smagu, kad Linutesl atsakei
nes vis uzeinu siand ir ziuriu, jog niekas neatsako. Kadangi mazoji pietu miegojo 3val ( stebuklas), tai turejau laiko panarsyti internete ir paieskoti info. Ir va radau viska taip kaip tu sakai
Taigi bandysiu ryt jau gal duot paragaut bulves. Tik bijau, jog tas smalsumas, noras viska kuo greiciau pradet, nepakistu kojos, tpfu tpfu tpfu.
Kaip tau sekasi auginti savo dziaugsma?
As pamaciau tavo pasisakyma apie vaiku sodinima nuo gimimo ir dar ta foto Kornelijos supuoklese kur sedi, tai pasekiau tuo pavyzdziu, bet jei kas ateina i svecius ir pamato, kad ja sodinuos ant keliu, kazkodel pradeda aiskinti, jog taip nevalia,bamba ir ziuri lyg i tokia priglususia...
O jai labai patinka, ji pati bando trauktis, riestis ir visaip sestis
Del to manau, jog nieko cia baisaus.
Ir pastebejau, kad zenkliai sumazejo mamyciu pasisakanciu forume. Va ka daro mazieji dziaugsmeliai - atplesia nuo isorinio pasaulio
Labai smagu, kad mamytes buvo susitikusios su leliukais, foto pasakiskos
Gaila mano is mano miesto cia yra tik viena.
Tai va, pabaigai noreciau pasakyti, kad vis del to sis forumas kaip buvo siltas ir draugiskas, taip ir liko, kuom negaliu atsistebeti
Ačiū, Cascadion, gerai sekasi. Po truputį augam, stiprėjam, smalsėjam
O dėl kitų nuomonės apie sėdėjimą... Svarbiausia, kad tu žinai, jog viskas gerai. Kiti daug įvairių nuomonių turi, bet tau pačiai reik vaikiuką augint. Žinai, prieš 15 metų, kai savo pirmagimį nešiojausi nešynėj, ko tik neprisiklausydavau
Kaip aš žaloju savo vaiką, kaip jis nevaikščios ir bus visai neįgalus. Sunku būdavo gatve eit, nes vis protindavo, ypač pagyvenusios moterys. Dabar nešynė toks įprastas reginys, o tada buvo naujovė ir sukeldavo daug įvairių nuomonių. Taigi, nežiūrint aplinkinių pasisakymų, mama jaučia kas naudinga, o kas ne, jos vaikui.