persimonas parašė:
labas, imiau is cia, butent sitas, drauge parekomendavowww.vaikutis.lt/kitos-higienos-preks/1539-vienkartins-babyono-kelnaits-po-gimdymo.html
Cia per interneta pirkai?
persimonas parašė:
labas, imiau is cia, butent sitas, drauge parekomendavowww.vaikutis.lt/kitos-higienos-preks/1539-vienkartins-babyono-kelnaits-po-gimdymo.html
GretaLad parašė:
nu Gintaryte smagu tau dabar jau viska suzinojus![]()
![]()
turbut tikrai i gera isejo ta sugedus aparatura anoj poliklinikoj
![]()
Tikrai net negaila buvo sumoketi tu 80lt
nes ir gydytoja tikrai gera ir viska papasakojo issamiai ir ko tik klausiau viska atsake
Gintaryte25 parašė:
aha
persimonas parašė:
aha![]()
Ziuriu tokios neblogos
O gal turi sarasiuka ko i ligonine reikes?
dainora gerdauske parašė:
taip zinau kad jau nusimato, bet supranti kai pas ja buvau ji sako na va ir vel kada turime pasimatyti as isvaziuoju ir taip nepirma karta, tai dabar man rugsejo 20 darys, sakes sakaupagimdysiu anksciau dar nei pas ja vizitas
![]()
Labas, as irgi radau daug zinuciu prirasyta, labai smagu paskaiyti, bet nevisada parasau. As jauciuosi gerai, mano vyrukas auga, pilvukas dideja, priaugus 8 kg., nznar cia daug, atrodo man ir visi sako, kad tik pilvukas pupso, o siaip jokiu nusiskundimu nera tik jau kelios dienos pastejau, kad esu suirzus, pikta, viskas nervuoja, nors is tikro nera del ko nervuotis. Norejau paklausti,, ar jau viska turit leliukui, mes dar visai nieko neturim. Galvojam vaziuoti i Lenkija, ten manau bus pigiau. Idomu kiek kainuoja viska supirkti leliui?
Gintaryte25 parašė:
Ziuriu tokios neblogosO gal turi sarasiuka ko i ligonine reikes?
![]()
man drauge sake, kad visai geros
plius ir kaina nesikandzioja
o del ligonines daikteliu tai pagal si sarasiuka ziurejau www.tevu-darzelis.lt/naudinga/nestumui/gimdyves-krepselis/
Karna parašė:
Mamos, ar cia as vienintele tokia nepieninga esu :)? Net neisivaizduoju kaip tas priespienis gali atrodyti. Bet juk gali atsirasti ir iskart po gimdymo? Ar jau nelaukt?
Mano krutine (ypac speneliai) nuo nestumo pradzios kaip sujautrejo, tokiais ir liko. Kaip ir kazkuri rase, pagaugais kunas nueina vien pagalvojus, jog reikes vaikui kruti pasiulyti. Tokie jautrus! Pirksiu antspenius.
Man irgi nera jokio priespienio, o jau kitos raso, kad yra. Speneliai tai jautrus.
Gintaryte25 parašė:
Na va grizau is pasimatymo!!! Esu be galo laiminga!!!Patvirtino, kad tikrai turesime sunu!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sveriam 1410g ir augam labai gerai, bei esam laaabai judrus
![]()
S V E I K I N U !!!