Arminomama parašė:
Sveikutes. Pasigirsiu ir as kad jau gime mano berniukas,gime 2012-12-12d,4605g,o ugis nustebino ir mane,net 60cm![]()
sveikinimai
ar pati pagimdei toki dicki?
Arminomama parašė:
Sveikutes. Pasigirsiu ir as kad jau gime mano berniukas,gime 2012-12-12d,4605g,o ugis nustebino ir mane,net 60cm![]()
sveikinimai
ar pati pagimdei toki dicki?
labas rytas visom busimom mamytem
stebiu jusu komentarus ir nusprendziau irgi parasyt,su tais skausmeliais as jau kankinuos nuo34sv
kuo toliau tuo baisiau
naktim atrodo vaziuoju gimdyt,ryte jau nebe
mw klausiau o ji paruosemieji..... su pirmu vaikeliu nieko panasaus net nebuvo,jokiu skausmu jokiu skaudziu paruosemu
jau pavargau nuo tokio nestumo
Arminomama parašė:
sveikinimai
oho sunelis visas vyras
ponaite parašė:
labas rytas visom busimom mamytemstebiu jusu komentarus ir nusprendziau irgi parasyt,su tais skausmeliais as jau kankinuos nuo34sv
kuo toliau tuo baisiau
mw klausiau o ji paruosemieji..... su pirmu vaikeliu nieko panasaus net nebuvo,jokiu skausmu jokiu skaudziu paruosemu
![]()
ir man tas pats cia daug galvojam apie gimdyma
Arminomama parašė:
Sveikinimai
dickis berniokas tavo
Arminomama parašė:
Didziausi sveikinimai
ir grazia data gimet
na,bet ir dickis vyrukas pas jus gime
dodosiukas parašė:
ir man tas pats cia daug galvojam apie gimdyma
su pirmu nestumu tiek negalvojau kaip su situ
nes jis visiskai skirtingas ir varginantis
bet kaip matau visos busimos mamytes tik ir raso kaip blogai jauciasi
ne as viena.
ponaite parašė:
labas rytas visom busimom mamytemstebiu jusu komentarus ir nusprendziau irgi parasyt,su tais skausmeliais as jau kankinuos nuo34sv
kuo toliau tuo baisiau
![]()
Na man nieko panasaus nebuvo,bet mano broliene ir lb kankinosi su skausmais uzeidavo jai iki asaru
na linkiu jum stiprybes,na gal jau gims vaikiukas ir viskas bus gerai,laikykites
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai