stafuke parašė:
As ir kapoju visokius keksiukus pyragus kondens.piena rududu ypac pamegau![]()
mm, skanumiinaai =]] as nescia kai buwau, kapojau wiska is eiles, ziauriai daug...ir astraus megau uzwalgyt =]]]
stafuke parašė:
As ir kapoju visokius keksiukus pyragus kondens.piena rududu ypac pamegau![]()
mm, skanumiinaai =]] as nescia kai buwau, kapojau wiska is eiles, ziauriai daug...ir astraus megau uzwalgyt =]]]
Tatusia parašė:
Tai puiku, kad viskas gerai baigesi! Sveikinimai, aukit dideli ir stiprus. Man jau 39 savaite baigiasi rytoj, nej saremiu nei nieko, tonai geri. Ketvirtadieni vaziosiu pas savo gyd. pazyresim ka pasakys. Matyt mano mergyte dar nesiruosia krapstytis laukan![]()
Nors sako ,kad berniukai dažniausiai užsibūna ilgiau, bet manasis paskubėjo
Žiūrėk,kad tau kaip man nebūtų,kad nesuprasi,kad jau saremiai prasidėjo
O mamytės aš turiu tokį klausimėlį, mūsų mažylis miega ir miega , atsikelia kokiam maksimum pusvalandukui pavalgo pasirąžo ir vėl miega, balselį parodo tik kai prausiu arba rengiu , ar čia nėra blogai,kad jis toks miegalius? Nes miega dažnai labai po 6-7valandas. Nors būna,kad kartais ir kas 3 atsikelia.
Belleza parašė:
O mamytės aš turiu tokį klausimėlį, mūsų mažylis miega ir miega , atsikelia kokiam maksimum pusvalandukui pavalgo pasirąžo ir vėl miega, balselį parodo tik kai prausiu arba rengiu , ar čia nėra blogai,kad jis toks miegalius? Nes miega dažnai labai po 6-7valandas. Nors būna,kad kartais ir kas 3 atsikelia.![]()
tik megaukis tuo ir ilsekis pati... dar kelios savaites ir nebus kada i toleta nueit... mano sunelis 3savaites valge ir miegojo, o poto prasidejo budravimai, zirzaliavimai
Rasimiene parašė:
tik megaukis tuo ir ilsekis pati... dar kelios savaites ier nebus kada i toleta nueit... mano suelis 3savaites valge ir miegojo, o poto prasidejo budravimai, zirzaliavimai![]()
Tai gerai,nes jau nerimavau
Tatusia parašė:
Tai puiku, kad viskas gerai baigesi! Sveikinimai, aukit dideli ir stiprus. Man jau 39 savaite baigiasi rytoj, nej saremiu nei nieko, tonai geri. Ketvirtadieni vaziosiu pas savo gyd. pazyresim ka pasakys. Matyt mano mergyte dar nesiruosia krapstytis laukan![]()
nepergyvenk
viskas taip greitai prasideda, kad net nesusigaudai kas vyksta..
man kai buvo tiek kiek tau net kaklelis nebuvo atsiveres, o pagimdziau 4 d. anksciau
Belleza parašė:
Tai gerai,nes jau nerimavau![]()
taip, taip
klausyk ka Rasimiene sako, sventa tiesa
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai