jolantuciux parašė:
O mano paskutines mm buvo kovo 8 dBet pagal echo 12d maziau rodo
![]()
Man pagal eko nustate, kai buvo 5 sav
jolantuciux parašė:
O mano paskutines mm buvo kovo 8 dBet pagal echo 12d maziau rodo
![]()
Man pagal eko nustate, kai buvo 5 sav
@@@@ parašė:
O mano kovo 9koks ciklas tavo? (buvo
)
Pas mane ciklas nereguliarus budavo, nuo 28 iki 31 d. Na kita kart, kai busiu pas gine reikes aiskiau pasiklaust, kazkaip ji man atrodo paankstino
sveikos, manosios buvo kovo 13d paskutines, pagal mano skaiciavimsu turetu buti gruodzio 20d. nes ciklas 30-32d. o gine sako gruodzio 22d.. reik pasikaiciuoti kaip su pirmu buvo, tada bus aiskiau.
nes man kas keisciausia jog pilvas jau matosi. zinau antras vaikelis gimda issitampius praeje tik 1,5metu su antru greiciau pasimato, bet jis man per didelis kaip tiek laiko.
kartaisi as taip bijai jog nepakenciau savo angeliuikui nes tikrai reikia pasitampyti su pirmuoju..vakar uzmiges buvo tai su vezimu su tasem iki 4 auksto partysiau..o jis jau 13kg ir taip sveria..
facimela5 parašė:
beto merginos ar ziurit ka valgot ta prasme tai ko sako negalima nesciosioms???
Taip, teko atsisakyti sudytos lasisos (zalia zuvis), nors be galo megstu, o jau sushiu kaip norisi, to tai dar nebuvo
kiausinius verdu po 7 menutes, kad tik nebutu bent truputi skysto, nustojau valgyt bet kokius minkstus desertus- kaip tiramisu - sudetyje zalias kiausinis yra, o tai negerai, desru jokiu (zalia mesa) nei rukytu,nei vytintu, nebent virtos.
LeyLa12 parašė:
Taip, teko atsisakyti sudytos lasisos (zalia zuvis), nors be galo megstu, o jau sushiu kaip norisi, to tai dar nebuvokiausinius verdu po 7 menutes, kad tik nebutu bent truputi skysto, nustojau valgyt bet kokius minkstus desertus- kaip tiramisu - sudetyje zalias kiausinis yra, o tai negerai, desru jokiu (zalia mesa) nei rukytu,nei vytintu, nebent virtos.
as susi valgau, esu macius ne viena nestuke bevalgancia
dazniausiai su krevetemis perku
Agneta26 parašė:
as susi valgau, esu macius ne viena nestuke bevalganciadazniausiai su krevetemis perku
![]()
Man gydytojas pirmu punktu sushi uzdraude, tai pirmoj eilej jo ir vengiu
As irgi labai pradejau ziureti, ka i burna dedu
Daugiau vaisiu darzoviu valgau, nebevalgau visokiu rukytu desru, pastetu. Na zodziu pasikeite daug kas
MB tai cia visiskai stresas, atsidares saldytuva ilgai ziuri ka ten prigriebus, bet jis pas mane labai megsta sociai pavalgyt, be mesos neisgyventu, tai pastovi ir uzdaro nusimines
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai