arualcom parašė:
O kur ketinate atostogauti?Man iskilo klausimas, ar visoms yra isriskejusi juosta ant pilvuko? nes man jos visai nematyti
![]()
na man tai tik plaukeliu juosta, o kitokios kokios nesimato
arualcom parašė:
O kur ketinate atostogauti?Man iskilo klausimas, ar visoms yra isriskejusi juosta ant pilvuko? nes man jos visai nematyti
![]()
na man tai tik plaukeliu juosta, o kitokios kokios nesimato
arualcom parašė:
![]()
man dar ir nera juostos man atrodo 5 men isryskes nes skaiciau kad bambyte issoka 5 men, ir striju jokiu kolkas nesimato, tik gyslos jau melynuoja ant krutines, bet as ir krutine ir pilva ir kur netingiu aliejuku tepu
midana parašė:
Mamytės,ar jūs neturit problemų su nugarom,ar jų neatsirado dar daugiau kai pastojote?
net nepradek, as siandien kol valgyt gaminau biski pastovejau prie puodu ,kai priguliau po to tai vos i tulika atsikeliau pasiramstydama i lova ir sienas , man ta vadinama uodegele skauda atsisako kojos is vis
Agneta26 parašė:
reikes prie juros pabandyt islist i sauleo tai kazkaip bent 2-3nestumo men. nuo saules man bloga darydavosi, tai ir slepdavausi
![]()
man ir dabar nelabai gera sauleje net 5 min neisbunu, bet jei jau atostogausi ir gerai jausies gal su ranksluosciu uzsidengus ir normaliai butu, kazkur girdejau nezinau negaliu garantuot
Dodi2012 parašė:
man ir dabar nelabai gera sauleje net 5 min neisbunu, bet jei jau atostogausi ir gerai jausies gal su ranksluosciu uzsidengus ir normaliai butu, kazkur girdejau nezinau negaliu garantuot![]()
va radau
www.pampers.lt/lt_LT/parenting-questions/k%C5%ABnas-ir-siela-ultravioletiniai-spinduliai-deginimasis-saul%C4%97je/2564 jau antram trimestre mes tai ok
Agneta26 parašė:
oho koks didelismaniskis nedidelis, bet kai turejau visad plokscia, tai kas mane pazista iskart "oho, kaip ji sustorejo" (cia kas dar nezino, ir aisku, uz nugaros)
Pas mane panasus kaip pas tave, ir as irgi visa laika turejau plokscia, tai galvojau pastebes tikrai, bet tikriausiai tik as visa gyvenima buvau tokia apsesta del plokscio pilvo, nes darbe kaip tik galvojau reik pradet kai kuriem sakyt, kad jau laikiuosi, kad nesistebetu, kodel nedarau to ar anu, tai vat, nusimoviau megztini, ir buvau su maikute, pilvas issproges, bet dar nu nelb didelis, galvoju bendradarbe iskart paklaus is kur cia sustorejau, nes ji toki apriekabi ir lb kreipia demesi i svori, ir ka, nieko, nei zodzio, net nepaziurejo itartinai...
Dodi2012 parašė:
va radau
www.pampers.lt/lt_LT/parenting-questions/k%C5%ABnas-ir-siela-ultravioletiniai-spinduliai-deginimasis-saul%C4%97je/2564 jau antram trimestre mes tai ok![]()
cia visom labai naudinga info...man irgi buvo kile klausimu,o db jau viskas aisku.Galima saulytej,bet ne taip kaip anksciau mirkti iki kol paraudonuoji,o as isviso karscio nepernesu.Kol neperzengsim saugaus trimestro pabusim pavesi,nes pavesi irgi galima idegti
man irgi juostos dar nera, tik kaip pas dodi ank krutines melynu juostu yra...as buvau papludimi jau pora kartu karsta diena bet su rubais gulejau, jei budavo karsta atsisesdavau, kad vejukas papustu...tik jau nusprendziau, kad jei dar karta vaziuosiu i papludimi, tai butinai gulta pasiimsiu, nes niekaip negalejau patogiai atsigult, kieta, visus sonus spaudzia, anksciau ant pilvo dazniausiai guledavau, o daba nebegaliu, tai buvo tikrai nepatogu...
na pleputes, manes nebuvo tik biski daugiau nei savaitele, o jus kad jau priplepejusios cia
o pilvukai jau jusu kokie didukai...mano irgi auga ant akiu, na ir lelius auga, jau 12.1 cm
deja, kas tarp kojyciu parodyt dar nenori, apsizerges mano vaikelis vakar per skana buvo virkstele ir nieko nesimate
17 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai