Sermuonelis parašė:
Gryztant prie Pimperziuko, as irgi noriu pasakyti...As jau nuo pat pradziu, kai Pimperziukas su tais savo 7 kg ten susivele, visas jos "gyvenimo istorijas" skaitau su sypsena, nes tai ne kas kita, o fantazijos. Pas zmogu neva tai toks dramatiskas gyvenimas verda, o ji vos ne visa para internete sedi ir komentuoja. 21 ar 22 metai, kartu su vyru 6 metai, jos buvusi pavaldine (vyro ex) jai rasineja, o tas negiliai isipjauna venas ir patenka i koma.
Pimperziuk, tai ka tu dirbi? Koks yra tavo issilavinimas, kad budama tokia jauna jau ir pavaldiniu turi? Zmones tik 18 mokykla baigia, o studijas dar po 4-6 metu, tik tada pradeda dirbt.
Zmones tik pamate krauja i koma nepuola, gali nebent nualpti, bet koma - tai labai rimta, cia gi klinikine mirtis, ar tu zinai kas tai yra? Kaip gali teisetos zmonos neleisti aplankyti vyro? Niekur pasaulyje tokiu draudimu neegzistuoja.
Dar juokinga buvo, kai neva tai savo dydzio liemeneliu nesciosioms niekur neradai, nes pasak taves krutine jau dabar isdidejus tiek, kad tokiu negamina. Na is foto tai tikrai to nepasakyciau, o ir tavo pilvas is po striukes tikrai nesimato, kaip tu perdedi.
Nelaikyk musu tokiom naiviom ir nekurk istoriju.Visu, kurias kazkaip izeis mano nuomone atsiprasau is anksto, tiesiog nepatinka kai kaikas cia akivaizdzius vejus raso.
Aš tau pritariu, visos istorijos atrodo išgalvotos, ir man jau taip atrodė nuo pat šios temos susikūrimo...