Daivapen parašė:
Labas rytas, o man daznai maudzia strenas... antradieni man pas gine ka daro kai buna 14 savaiciu? kada klausosi ant pilvo uzdejus ta dudele?
As dabar net nepamenu kada man pradejo klausyt su ta dudele,lygtais kai jau judesiai buvo
Daivapen parašė:
Labas rytas, o man daznai maudzia strenas... antradieni man pas gine ka daro kai buna 14 savaiciu? kada klausosi ant pilvo uzdejus ta dudele?
As dabar net nepamenu kada man pradejo klausyt su ta dudele,lygtais kai jau judesiai buvo
Rasiuks. parašė:
Sveikutes naujai prisiregistravusios![]()
Man 14 sav tik spaudima pamatavo, pasvere ir tepineli paime.dar slapima pridaviau.dar israse taloneli ekoskopui, kuris bus antradieni.
Kaip smagu pamatysi savo angeliuka
ninka parašė:
Kaip smagu pamatysi savo angeliuka![]()
Labai laukiu, bet ir jauduliukas ima
sveikutes, naujokes
labas, visoms kitoms ;)
as kai buvau praejusia sav, tai tik parode man per echo vaikiuka, o del tyrimu nieko nesake, bet liepe ateiti po men, tai gal tada darys...
as dar norejau paklausti, o kaip yra su genetiniais tyrimais? dauno sindromo tyrimu? sprando raukles? jie yra mokami ar ne? reikia specialiai prasyti ar daro visoms be isimties?
Rasiuks. parašė:
Labai laukiu, bet ir jauduliukas ima![]()
Viskas bus gerai
naturalu kad jauduliukas yra,as pamenu pries kiekviena echo jaudindavausi,pamatydavau mazyle ir nusiramindavau
ninka parašė:
Viskas bus gerainaturalu kad jauduliukas yra,as pamenu pries kiekviena echo jaudindavausi,pamatydavau mazyle ir nusiramindavau :)</blockqu
taip, nusiramini po ekoskopo(bent jau kokiai savaitelei),viskas pasikeicia kai justi jideselius pradedi, tada zinai,kad maziukui viskas gerai
![]()
sandrioshkis parašė:
sveikutes, naujokeslabas, visoms kitoms ;)
as dar norejau paklausti, o kaip yra su genetiniais tyrimais? dauno sindromo tyrimu? sprando raukles? jie yra mokami ar ne? reikia specialiai prasyti ar daro visoms be isimties?
vat sito ir as norejau klausti. man praeita savaite raukslytes nematavo, nors kiek girdejau butet siuo laikotarpiu ja reikia daryti. taciau mano gydytoja, kuri daro echo dave siuntima pas akusere-ginekologe, tai tikiuosi ten ir darys. turbut mano gydytoja neturi tiek patyrimo ja ismatuoti..
o genetiniu tyrimu sako nesiulau jums, abu jauni sveiki, tai nereikalingas. bet as dar svarstau eiti ji pasidaryti, kol dar galima. kad ramiau butu..
As kai pamaciau savaji judanti stebukleli, man buvo 11savaiciu, tai guledama pas daktare ant lovos is to dziaugsmo netgi apsiverkiau, o i nuotraukyte ziuredavau kiekviena diena beveik
Tai neapsakoma jausmas, nuostabu
Netgi pirmaji echoskopa kaip dare 7sav. buvau, tai ten tik toks zirniukas matesi, bet kai parsinesiau i namus nuotraukyte, vyras sako atnesk parodyti, o as sakau: "bet zinok kooooks grazus lelius"
Tai skaniai pasijuokem
o vyras buvo toks laimingas, kad sako nesiosiuosi ta nuotraukyte pinigineje ir visiem rodysiu
Gretut parašė:
As kai pamaciau savaji judanti stebukleli, man buvo 11savaiciu, tai guledama pas daktare ant lovos is to dziaugsmo netgi apsiverkiau, o i nuotraukyte ziuredavau kiekviena diena beveikTai neapsakoma jausmas, nuostabu
![]()
Netgi pirmaji echoskopa kaip dare 7sav. buvau, tai ten tik toks zirniukas matesi, bet kai parsinesiau i namus nuotraukyte, vyras sako atnesk parodyti, o as sakau: "bet zinok kooooks grazus lelius"Tai skaniai pasijuokem
o vyras buvo toks laimingas, kad sako nesiosiuosi ta nuotraukyte pinigineje ir visiem rodysiu
![]()
![]()
Na man siuntimo nedave tai bandysiu eiti privaciai nes neislauksiu menesio
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai