gerda24 parašė:
tai gl todl ir daziau valgo nes mes valgom misinuka kas tris val, jau diena jai miega tai ne budfint nereik atsikelia tuometu kai reik valgyt![]()
as tai niekada nebudinu, jau kiek mieg tiek, manau jei alkanas butu iskart pabustu:)),
gerda24 parašė:
tai gl todl ir daziau valgo nes mes valgom misinuka kas tris val, jau diena jai miega tai ne budfint nereik atsikelia tuometu kai reik valgyt![]()
as tai niekada nebudinu, jau kiek mieg tiek, manau jei alkanas butu iskart pabustu:)),
lina1984 parašė:
Sveikos kalbejot apie darzoves,as tai ir saldau tiek cukinijas tiek moliugus,o va morkas saldydavau tarkuotas o jus kaip jas saldot?![]()
as ir tarkuotas ir pasipjaustau dar
Ievute23 parašė:
as kol bvom iki meneseio tai zadindavau o dbr e bet kad jis man diena nemiega ilgiau nei trys val nes zno kad jau valgyt ir viskas
-Sveikutės, mūsų mažytė miega naktį puikiai, užmiega 9-10 val vakaro , keliames apie 6 val , pavalgo ir vel iki kokių 10 val miegm, bet diena tai kaip suskaiciuota kas 3 val. jei pamiega po 15 min po valgio, pailsi ir vel prasosi kalbinama
kaip smagu jau dabar su jaa, šypsosi, guguoja, juokiasi
Justt parašė:
-Sveikutės, mūsų mažytė miega naktį puikiai, užmiega 9-10 val vakaro , keliames apie 6 val , pavalgo ir vel iki kokių 10 val miegm, bet diena tai kaip suskaiciuota …
o gl juokiasi garsu?
gerda24 parašė:
o gl juokiasi garsu?![]()
aha , pati kartais nustemba, kad taip garsiai iseina, vis kazka dar žiopčioja be garso, galbūt kai nori kalbėti bet neiseina kaip tėveliams
jusų irgi su garsais?
Justt parašė:
aha , pati kartais nustemba, kad taip garsiai iseina, vis kazka dar žiopčioja be garso, galbūt kai nori kalbėti bet neiseina kaip tėveliamsjusų irgi su garsais?…
nea musu dar be garso :DD laukiam kada jau prades kikent
Justt parašė:
jau zinot visos kokia mazylio akių spalvyte? pas mus vis dar neatsiranda, lyg ruduoti dabr pradejo..
maniskio pakolkas ryskiai melynos tai vienintelis dalykas kuris tikrai i mane :DD o visa kita vyro
Oj kaip pavydziu Jums ilgai nakti mieganciu vaikuciu
gal ir maniskis paaugs ir ilgiau miegos, nes dbr keliasi dukart per nakti ir keliames 7-8h ryto. O diena miega ilgiausiai 1 val vienu kartu, uztai ilgai kalbames, zaidziam, juokiames
maniskio akys tik gimus buvo ryskiai melynos, dbr tamseja, matyt bus rudos kaip mano
gerda24 parašė:
nea musu dar be garso :DD laukiam kada jau prades kikent![]()
ta dar savaitele, gal kita ir sulauksit audringo juoko
minicienta parašė:
Oj kaip pavydziu Jums ilgai nakti mieganciu vaikuciugal ir maniskis paaugs ir ilgiau miegos, nes dbr keliasi dukart per nakti ir keliames 7-8h ryto. O diena mie…
maniskes is pradziu melynos tamsiai buvo, paskuj sviesiai, paskuj zalios lyg, asfalto spalvos , dabar lyg lyg ruduoja, tikiuosi, kad bus rudos kaip mamytes
aš turiu dvi duobutes skruostuose, o pupyte tiik viena, bet vistiek smagu labai
4 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai