camile2 parašė:
Siaip nepriklauso ar tu dirbi ar ne, nes as kai tvarkiausi tuos popierelius neklause manes ar dirbanti.
kam klaust, jei pazyma atnesei
camile2 parašė:
Siaip nepriklauso ar tu dirbi ar ne, nes as kai tvarkiausi tuos popierelius neklause manes ar dirbanti.
kam klaust, jei pazyma atnesei
MONCELIZA parašė:
aa jetau kaip nugarele skauda jau rakint pradeja, siandien daug reikalu buvo, yra mamu kurias vargina vakarais nugaros skausmas?Matyt siandiena per daug pasidaryt norejau ne pagal jegas
Sveiki,
O taip...ir mane daznai vargina skausmeliai... Ypac kai neapskaiciuoju savo jegu siuo metu
tiek padirbejau namu ruosoje sestadieni, kad vos iki lovos nuejau...kaip skaudejo...
Man issigelbejimas gulejimas lovoje + masaziukas ten kur skauda.. Isyla nugara ir geriau...
Dimilo parašė:
Sveiki,
O taip...ir mane daznai vargina skausmeliai... Ypac kai neapskaiciuoju savo jegu siuo metutiek padirbejau namu ruosoje sestadieni, kad vos iki lovos nuejau...kaip skaudejo...
Man issigelbejimas gulejimas lovoje + masaziukas ten kur skauda.. Isyla nugara ir geriau...
man tai nugara surakina is lovos suknku atsikelt vos ne ropom tenka, teks apsukas ir galimybes kita kart apsiskaiciuot , jau nebe taip kaip anksciau, ale laiptais dar beveik begom uzlekiu
MONCELIZA parašė:
man tai nugara surakina is lovos suknku atsikelt vos ne ropom tenka, teks apsukas ir galimybes kita kart apsiskaiciuot , jau nebe taip kaip anksciau, ale laiptais dar beveik begom uzlekiu![]()
Siaubas... Daznai?
Va va su tom apsukom kartais sunku... Ypac kai neipratus tai sunku tempa suletint
as tai kartais ir laiptais puskuoju... Liepiu aplenkt mane jei kam trugdau
ir batus sunku apsiauti
Dimilo parašė:
Siaubas... Daznai?
Va va su tom apsukom kartais sunku... Ypac kai neipratus tai sunku tempa suletintas tai kartais ir laiptais puskuoju... Liepiu aplenkt mane jei kam trugdau
ir batus sunku apsiauti
![]()
na kai veiklos per akis visa diena tai vakarais su nugara problemu kasdien , o siandien vos ne iki asaru nugara skauda, persistengiau, gerai kad vaikuciai greit miegot nuejoo tai visai bu buve
MONCELIZA parašė:
aa jetau kaip nugarele skauda jau rakint pradeja, siandien daug reikalu buvo, yra mamu kurias vargina vakarais nugaros skausmas?Matyt siandiena per daug pasidaryt norejau ne pagal jegas
Man israse pleistru nuo nugaros skausmo,tai diena nelabai reikia,o ant nakties uzsilipinu,tikrai padeda,nes taip jai diena daugiau ka paveikdavau,tai nakty nelabai eidavo apsiverst ant kito sono per skausmus,net budavo sunku nuait y tualeta,o su jais tikrai geriau.
matyta.asta parašė:
nedirbancioms tik. dirbancioms gydytojai neisduotu pazymos tai pasalpai ;)
As buvau dirbanti ir man dave,kai su antra tvarkiausi,dabar dar nesitvarkiau,manau,kad visom duoda.
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai