Melsve parašė:
Čia gal koks mėnulisnes mano taip at jau dvi dienos sunkiai miega.. šiandien trečia, bet panašu, jog tokia pati bus
![]()
na gal ir mėnulis kaltas... nors vakar jau lengviau nuo pietų buvo
Melsve parašė:
Čia gal koks mėnulisnes mano taip at jau dvi dienos sunkiai miega.. šiandien trečia, bet panašu, jog tokia pati bus
![]()
na gal ir mėnulis kaltas... nors vakar jau lengviau nuo pietų buvo
Melsve parašė:
Mano plaukai slenka nuo tada kai pagimdžiau. Ligoninėj dar gulint kai ėmė slinktitai iki dabar nemažna tempo.. jau ties kakta taip išretėjo, kad net galva švie…
Man tik nuo kokio ketvirto men slenka, bet laukiu nesulaukiu kada baigs
Nes taip nemegstu suristu plauku, pasiilgau tiesintuvo
revai parašė:
Neringa53
Ech... gal palaukit, kol mergyte pati nores...
revai parašė:
Neringa53
sveikos,va mums kuminai norejo dovanu ivert auskariukus,krikstynu proga kai mazutei buvo 4 men,bet as tiek info gavau apie tai,kad pasakiau jokiu budu...kai ugtels tada taip,zinoma grazu,bet del to nerizikuosiu...na cia tik mano nuomone.
Gygytojai grieztai draudzia tai daryti,nes ausytese yra labai svarbus nerviukai,jei duriant ausis butu kazkas netaip,lelyte gali net apakti ar apkursti..taip mum ji aiskino...o ir uzpuliuoti gali..na man kai pripasakojo tai as issigandau ir pasakaiau sau,kad nerizikuosiu geriau...spesim ivert..
revai parašė:
Neringa53
Mum buvo 3 menesiai;),na verke,kol isdure paemiau ant ranku ir viskas uzsimirso,jau senai mum uzgijusios yra ausytes po kokios geros savaites uzgijo.Netampo nieko nebent miegodama biski su rankyte uzkliuna ir viskas.
irmuleee parašė:
sveikos,va mums kuminai norejo dovanu ivert auskariukus,krikstynu proga kai mazutei buvo 4 men,bet as tiek info gavau apie tai,kad pasakiau jokiu budu...kai ugtels …
Mum niekas nepuliavo,jei priziuresi,kaip sako tai tikrai neuzpuliuos.Jeigu tu ju nepriziuresi tai tikrai uzpuliuos.Cia jau nuo taves priklausys ar tu jas priziuresi ar ne.
irmuleee parašė:
sveikos,va mums kuminai norejo dovanu ivert auskariukus,krikstynu proga kai mazutei buvo 4 men,bet as tiek info gavau apie tai,kad pasakiau jokiu budu...kai ugtels …
Gal per aštriai pasakysiu, bet kvailesnės dovanos sugalvoti negalima... Čia panašiai,kaip kokią karvę padovanot kokia tai proga, ar katę, kai žmonės tokių dalykų nori, patys įsigyja, pasidaro... O čia dovanoji žmonėms vargą...
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai