Kristina_P parašė:
siandien jau geriau jauciuosivakar vakare kazko pilvo apacia ir strenas skaudejo.. snd pilvelio skausmu nebera, o ir mazyle lb jau rami..
Siandien gal diena tokia
Ramus mazuliukai, tinginukas visus apeme
Kristina_P parašė:
siandien jau geriau jauciuosivakar vakare kazko pilvo apacia ir strenas skaudejo.. snd pilvelio skausmu nebera, o ir mazyle lb jau rami..
Siandien gal diena tokia
Ramus mazuliukai, tinginukas visus apeme
klosdzei112 parašė:
Siandien gal diena tokiaRamus mazuliukai, tinginukas visus apeme
![]()
mane ir pacia mieguliukas ima :)) lauke lb jau nekoks oras, dregna, lyg ir linoja, vejas... :/
Kristina_P parašė:
Zinoma nenoriu klaidinti, o juo labiau gazdinti, bet visgi itariu kad gali buti pienlige :/ nemalonus dalykas jis...
O taip... simptomai tai pienligės. Būtinai pasakyk ginei. Man paskutinį kartą prasidėjo tos išskyros, tokios labai negausios, o po dviejų dienų ryte atsikėliau toooookia TEN ištinusi ir labai perštėjo. Tai net tepalą šįkart išrašė tokį malonų labai, praėjo po dienos
O žvakutes vis po aštuonias dienas naudoju. Tai liko 5 ir vėl galima bus džiaugtis vyru
šį kartą ir gerųjų bakterijų pirkau, jas po pienligės, po pasimylėjimo reikia naudoti, kad negrįžtų vėl
Kristina_P parašė:
Zinoma nenoriu klaidinti, o juo labiau gazdinti, bet visgi itariu kad gali buti pienlige :/ nemalonus dalykas jis...
Na ziuresiu ka daktare pasakys pirmadieni kai papasakosiu, bet jauciu , kad bus pienlige
Aš turiu bulvių košės, prisimenu, mama vaikystėj darydavo tokius... Na, aš vadindavau bulvinukais
taip skaniai prisiminiau, reiks pabandyti pasidaryti
Nors vaikystėj tai skoniai kitokie būdavo... Aš galėdavau sielą parduot už duoną apipiltą vandeniu ir apibarstytą cukrum :DDD
o jo atsimenu ta skanuma
Jo ir oras nekoks net niekur keliauti nesinori o vrui i laidotuves reikes vaziuot... As kadangi negaliu sedesiu namie pilva isvertusi
Na bet nieko, kiek supratau uzsibus neilgai
Neisivaizduoju kas ten per zmogus numire amzina atilsi bet ju seima tokia didele kad as iseina to zmogaus net nesu maciusi...
klosdzei112 parašė:
Koks mielas padariukas![]()
Toks fainutis
Jo nepasiseke jam, veltui jis cia strakalioja
Bet tai jau mielumo
![]()
Ir stovi taip db jau 5 minutes gal... ir inkščia :D/
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai