...Orchidėja... parašė:
Jauciu kai tas vienzenklis dieneliu skaicius belieka, tai is viso nekantru darosi.O man tai dar atrodo kiek daug to laiko cia like, bet is tiesu kas tos 3 sava…
o man viena diena
...Orchidėja... parašė:
Jauciu kai tas vienzenklis dieneliu skaicius belieka, tai is viso nekantru darosi.O man tai dar atrodo kiek daug to laiko cia like, bet is tiesu kas tos 3 sava…
o man viena diena
bliuch parašė:
taip![]()
nera streso, faina
tik wrum wrum...
tik viena karta suregavau jautriai kaip neisejo tai asaros akyse buvo, bet instruktorius…
aš prieš mėnesį išsilaikiau teises tai dabar patenkinta važinėjuos ir jau be rūpesčių laukiu savo mažylės
Austėja25 parašė:
aš prieš mėnesį išsilaikiau teises tai dabar patenkinta važinėjuos ir jau be rūpesčių laukiu savo mažylės![]()
![]()
![]()
![]()
Oi kaip faina
sveikinu! As tikiuosi, bent mokyklinį pabaikt, o po to jau kaip nors
bliuch parašė:
Parkuotis ir man pieva :-D sako tai kaip.masina pastatysi kieme, sakau nestatysiu kieme :-D
paliksiu ant agtves
ismoksi su laiku
as ir ne visad gerai pastatu bet tai pastatau kazkaip juk
Ineciukass parašė:
o man viena diena![]()
ooooo tikrai kad belikus tik viena diena
jau jau labai greita pamatysi
Ineciukass parašė:
oj zynok mano ir vaikiukas nesiruosia dar ateiti . labai jau jam patinka pilvuke![]()
miegiuko tikrai trukumas jauciasi …
tai vadinasi ne as viena "neprisirpus" jauciuosi
nes cia visi visais sonais klausineja ar dar nepagimdziau, o as galvoju, kad to artejancio gimdymo kaip ir visai nejauciu
kazkaip pries keleta sav tai ir pilva pamausdavo, ir nugara paskaudedavo kaip per men, o dabar taip ramu...na tik subine siaubingai skauda, jausmas toks lyg buciau laiptais zemyn nudardejus
bet gyd patikino kad cia normalu, nera ka noret, lialius ne uz kalnu tai ir skaudena kur tik nori...Na su miegu zinau,kad ne kas bus, bet tuomet bus lengviau, kelsiesi nes maziukas jau bus, o dabar atrodo kokio velnio nemiegot, pilvas gi nerekauna, bet vistiek nemiegam
nuntaika parašė:
o anksciau ir as noreciau susitikt su mamytes skriaudejujau mes su vyru tikimes kazkaip sia savaite pabyreti
bet vel karsciai ateina,tai but geriausia nakti …
as irgi i prognozes ziurineju ir visai cia jos manes nedziugina
panasu kad bus karsta...pora dienu dar laikysis normali, o veliau vel +25 ir daugiau...Vel puskuosiu kaip ezys
bliuch parašė:
o tai busim 3 senoles likusios![]()
As ir mergaites prie menesio pabaigos
excllusion parašė:
tai vadinasi ne as viena "neprisirpus" jauciuosines cia visi visais sonais klausineja ar dar nepagimdziau, o as galvoju, kad to artejancio gimdymo kaip ir vis…
BUTENT PILVUKAS DAR NEVERKAI O VA MIEGIUKAS NEIMA IR TAIP NEZYNAU KASKO SUNKU UZMIKTI . Labai daznai reikia i wc keltis
man ir skaudedavo tai cia manau buvo paruosemieji saremiukai. O dabar nieko nejauciu visai
na faktas sumaudzia pilvuko apacia karts nuo karto o taip ramu .
nuntaika parašė:
ooooo tikrai kad belikus tik viena dienajau jau labai greita pamatysi
![]()
na matai ta viena dienele dar gali uzsitesti savaitele
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai