Adrija29 parašė:
man sake pats tinkamiausias laikas 8-9 savaite tada manau ir tyrimus padarys visus
Tada ir man reikes islaukti iki 8-9 savaites
o taip norisi kuo greiciau
Adrija29 parašė:
man sake pats tinkamiausias laikas 8-9 savaite tada manau ir tyrimus padarys visus
Tada ir man reikes islaukti iki 8-9 savaites
o taip norisi kuo greiciau
waide parašė:
Vaikucio sirdele jau stipriau pradeda plakti 6 savaiciu, tai gal kokia 7-8 savaite jau galima eiti ir pas gydytoja.
siaip ar nueisi 7 ar 8 ar 9 ar 10 , tyrimai vistiek bus tie patys
padarys ir vistiek lauksi iki 12 savaites arba 14
todel saugok save ir neskubet ten eiti, man 6 savaites as jau savaite zinau kad laukiuosi ir neinu, sakiau eisiu 9 savaiciu
erricaya parašė:
siaip ar nueisi 7 ar 8 ar 9 ar 10 , tyrimai vistiek bus tie patyspadarys ir vistiek lauksi iki 12 savaites arba 14
todel saugok save ir neskubet ten eiti, man 6 savaites as jau savaite zinau kad laukiuosi ir neinu, sakiau eisiu 9 savaiciu
![]()
Dekui uz patarima, tiesiog pirmagimis man, siek tiek esu pasimetusi, aisku planuotas ir labai lauktas, matyt emocijos dar valdo
Adrija29 parašė:
na ka ir vel dienos nebera... dienos lekia, valgyt noriugal yra kokiu isskirtinu uzgaidu kam ar dar ne?
man kol kas nieko
Adrija29 parašė:
na ka ir vel dienos nebera... dienos lekia, valgyt noriugal yra kokiu isskirtinu uzgaidu kam ar dar ne?
Taip siandien islindo uzgaidos man, taip noreciau kakavos, kad galvojau numirsiu, jei neatsigersiu
bet aciu dievui turejau, radau ir pasidariau
siaip niekada jos nenoriu.
waide parašė:
Dekui uz patarima, tiesiog pirmagimis man, siek tiek esu pasimetusi, aisku planuotas ir labai lauktas, matyt emocijos dar valdo![]()
pas mane irgi pirmagimis, tiesiog turejau pries tai nesekminga nestuma todel dabar ir nesisikubinu eiti nes jau zinau kada ka pasakys
erricaya parašė:
pas mane irgi pirmagimis, tiesiog turejau pries tai nesekminga nestuma todel dabar ir nesisikubinu eiti nes jau zinau kada ka pasakys![]()
Dabar bus viskas gerai;)
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai