Dovile__ parašė:
as ir magni geriu, jau net dviguba doze, ir efekto sakyciau jokio.
as ir diasporal geriau db tabletes magnex
O tau ir skauda? Nes man kol kimda nepradejo i virsu kilti labai skaudedavo, o dabar visai nebeskauda
Dovile__ parašė:
as ir magni geriu, jau net dviguba doze, ir efekto sakyciau jokio.
as ir diasporal geriau db tabletes magnex
O tau ir skauda? Nes man kol kimda nepradejo i virsu kilti labai skaudedavo, o dabar visai nebeskauda
Mopsyte parašė:
As tai valgau normaliai, rytais kosytes, varskyte, kartais sumustinukai....va obuoliukus is kolegos sodo grauziu, veza cia mums maisiukais.....mesos su bulvem nevalgau, mesa + darzoves....vakariene irgi tokia vidutine buna, buna taip, kad net atsigulus pajuntu, kad jau skrandis tuscias, bes nesikeliu ir neinu sluoti saldytuvo.....nera tu apsirijimo priepuoliu.....
pas mane ir nera apsirijimo priepuoliu ir nesu saldumynu valgytoja.. tiesiog matyt svoriukas dabar labiau seda ir nusedo +4,5 .. kazkaip nestresuoju
kadangi man visa laukima auga po truputi, tai tikiuos staigiu suoliu nebus ir odai bus tik geriau
zyleatit parašė:
O tau ir skauda? Nes man kol kimda nepradejo i virsu kilti labai skaudedavo, o dabar visai nebeskauda![]()
man dv vis skauda desnej pusej pacia pilvo apacia bet pastebejau kad man ja gal skauda tuo metu kai ir pilvas kieteja, nes db nekieteja pilvas o ir neskauda sono...
Mopsyte parašė:
Oi merginos, vakar padariau savo pilvuko foto....pamatytumete....atrodau kai 6 menesi. Reikes kaip nors imesti foto....
imesk, laukiam
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai