Saulutės. parašė:
Ir dvi porcijas![]()
Mums jau trecias nestumas, tai turetu pilvukai ohoho kokie buti(palei viska, nes sako su antru, treciu irt.t pilvukas greiciau isryskeja), na bet pagal mus nesimato
Saulutės. parašė:
Ir dvi porcijas![]()
Mums jau trecias nestumas, tai turetu pilvukai ohoho kokie buti(palei viska, nes sako su antru, treciu irt.t pilvukas greiciau isryskeja), na bet pagal mus nesimato
liutuke12 parašė:
Na,dar turiu laiko pagalvotireiks pasidomet kas cia Kaune moka nestukes fotografuoti
![]()
erricaya parašė:
www.mantasjanavicius.lt
ACIU! tiesa, kiek pamenu ejai i aeorobika nestukiu, kaip sekasi?
liutuke12 parašė:
ACIU! tiesa, kiek pamenu ejai i aeorobika nestukiu, kaip sekasi?
eik tu, nenuejau, pamirsau pazyma pasiimt is gydytojos nes norejau ir i baseina eiti, tai maudymke atsisiunciau, per maza buvo, dabar nusipirkau spec nestukem maudimke, ketv einu pas daktarus tai pasiimu pazyma ir keliauju
na ir priraset
labai grazus renatute tavo mamytes megsti batukai
pasigirsiu,vienus is anu ir as moku numegsti ir ent mezgiau duktereciai
o kas del kojnyciu,tai man mama jau mezga ir vyresnejai ir maziukui tuoj prades megsti
na ka linkiu ramios nakties, o mes su vyru eisim ziureti filma
p.s. man siandiena viena koja isbere spuogeliais
kazin nuo ko
erricaya parašė:
eik tu, nenuejau, pamirsau pazyma pasiimt is gydytojos nes norejau ir i baseina eiti, tai maudymke atsisiunciau, per maza buvo, dabar nusipirkau spec nestukem maudimke, ketv einu pas daktarus tai pasiimu pazyma ir keliauju
As truputi lankiau baseinai,bet persalus buvau..tai lyg pasveikau,bet neskubejau eiti..tai sia savaite vel pradesiu. ?smagu tas baseiniukas
Renatute, nuostabus darbeliai. mama tikra saunuole. as nieko neturiu-tik viena uzvalkaliuku komplektuka balta nupirkau-tam,kad kazka nupirkti. lyties dar nezinau, echo uz 2savaiciu. labai tikiuosi, kad tada ateis jausmas jog busiu mama ir vel. kol kas jokio noro vaikscioti po parduotuves ir kazka net ziureti. smagaus vakaro visoms
Ellie UK parašė:
O kiek kainuoja tokie vieni batukai?Ir tavo mamyte Lietuvoj ar Vokietijoj? Idomu kiek kainuotu siuntimas i uk
![]()
Mano mama Hamburge, jei noretum, tai pasakyk kokius noretum, tada susitartume del kainos asmeniskai per zinutes... del siuntimo, reiktu pasidomet internete...
liutuke12 parašė:
As truputi lankiau baseinai,bet persalus buvau..tai lyg pasveikau,bet neskubejau eiti..tai sia savaite vel pradesiu. ?smagu tas baseiniukas
o kokiam baseine lankaisi? prisiplakciau kartu
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai