2014.06.10 17:38 (prieš 12 m.)
lycaste parašė:
Aciu, Adrike
jau irgi duodu misineli dienos metu. Mano mazylis niekaip nepriauginejo svorio, o dabar nuo 5-ienio 300g priaugo
ramesnis tapo
kaip tau sekasi…
nu va . visi randam savo problemu sprendimo budus. waikiuko viduriai susitwarke. kakojam gerai, lb smardziai bet gerai. nedarau kazko specialiai del pieno. is tikruju net ir nezinau kas labiau padetu negu zindymas, zindau daznai tai gal dar koki menesiuka nedings.
snd buvom pas daktaru. 6, 690 kg 63 cm. lb apsidziaugiau del sworio bet kazkodel nusivyliau del ugio. as durne. ;) po daktaru warem i mastaicius, paweziojau pasta, waikiukas nudege slaunis.... nes buwau paleidus tik su smelinuku ir pampiu. gris draugas pamatys tai nuraus man galwa tikrai ;(
ryt einam i baseina. lb pergywenu kad waikui nepatiks wanduo, nes ten tikrai nebus 40 laipsniu kokiam mes maudom....ryt ims leliui krauja ir eisim pas neuro dar.
per toki karsti waikstau kaip aborigene po namus su lemenuku ir sijonu iki keliu stai koks tas musu gyvenimas
Kroxi parašė:
Tai as ir neskubu... Tik svarstau, nes su daktare buvo kalbėta kad jeigu ir toliau taip "augam" kaip dabar tai teks duot papildomai misinuko... Pralaukiau dvi savai…
mazokai, bet auga . as pradejau duoti nes mano leliukui ne prastai augo , bet nukrito 190 g per sawaite. bet jusu atweju as irgi duociau, jusu vaikas jusu reikalas, o i tuos kur sako " nekisk" nekreipkit demesio
sekmes
lycaste parašė:
gaunasi 2-3 kartus. Pati maitinu ryte, vakare ir nakti du kartus. O diena kas tris valandas. Gyd.sake po 150ml, bet maziukas tesuvalgo 100-120ml kas 3 valandas. Duo…
pradet tikrai ne nuo 150 reikejo
aisku cia tik mano NUOMONE, nepradekit putotis ;). as pirmaji karta dawiau 60 po walandos dar 60, wisai neseniai tik perejau i 150 ml.ir tai ne visad suvalgo
emel parašė:
as trenkta boba :DDD nepamaciau kad ne man :DDDDD
gal su dar trenktesne kita sawaite susitiktum pastumdyt wezimu?