Joollka parašė:
Mes po paklode, medvilnine su guma, patieseme ir neperslampama paklodyte su guma![]()
reikės tuomet pasizvalgyti
nes kazkur lyg girdejau, kad nera labai gerai, nes nepraleidžia oro..
Joollka parašė:
Mes po paklode, medvilnine su guma, patieseme ir neperslampama paklodyte su guma![]()
reikės tuomet pasizvalgyti
nes kazkur lyg girdejau, kad nera labai gerai, nes nepraleidžia oro..
nietida parašė:
reikės tuomet pasizvalgytines kazkur lyg girdejau, kad nera labai gerai, nes nepraleidžia oro..
praleidzia jei geros kokybes
Joollka parašė:
O kuria puse pirma reikia deti ar grikine ar kokosine puse metu?![]()
Grikinis tik nuo puses metuku galima
Cia apie tai kalbama neperslampama paklode? Pirma pasitaikiusi nuoroda www.patalynespasaulis.lt/neperslampamos-paklodes/63646/frotine-neperslampama-paklode-su-guma-balta Tikrai neperslampa? Na aisku nedidelis kiekis ant jo ir patektu
Vat tos vienkartines geris, visur su savimi nesiodavau,ir namie naudodavom.
O kazkokiu siltu dalykeliu po paklode tikrai nedesiu, nemanau, kad reikia, tikrai vaikas nesusals
Vakare zvaigzde parašė:
Nepanikuokite, per echo paskaičiuojamas teorinis svoris. Man setintame mėn. lyg ir trūko svorio, o aštuntame jau 2 kg ir nepilnai 100 gramų. Svarbiausia nebadauti, …
oi pas mane irgi tas pats, seniau buvo svelnesni, o dabar ojai ojai kaio skaudziai daznai tenka net susiriest is skausmo ar surikt
ai bet kai mazai juda tai irgi blogai, jaudulis ima,
mamamiaa parašė:
Cia apie tai kalbama neperslampama paklode? Pirma pasitaikiusi nuoroda www.patalynespasaulis.lt/neperslampamos-paklodes/63646/frotine-neperslampama-paklode-s…
o jus tas vienkartinius paklotelius vaistinej ar kur perkat? Kazkaip niekad neatkreipiau i tokius demesio, yra ar nera;(
gintareD88 parašė:
o jus tas vienkartinius paklotelius vaistinej ar kur perkat? Kazkaip niekad neatkreipiau i tokius demesio, yra ar nera;(
Geriausi pakloteliai bent jau man, eurovaistinej ABRI firmos, yra visokiu dydziu. perku jau keleta metu savo myzniui šuniui
jie tokie minkstesni ir storesni nei TENA.
gintareD88 parašė:
Taip, vaistineje pirkdavau
kokios firmos nepasakysiu nes nepamenu, atrodo tiek daug teks is naujo mokytis ir prisimint
Smurfe parašė:
Per vaginalini echoskopa pasiziuri ir pasako![]()
Na man tai niekas jo nezejo.
gintareD88 parašė:
arba didesnese maximose buna, ten kur visos vaikiskos prekes ;)
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai