Miškelis parašė:
Mieguistumas ir mane šiandien kamuoja...
Su gimimo diena
Miškelis parašė:
Mieguistumas ir mane šiandien kamuoja...
Su gimimo diena
Simuutėėėė parašė:
Man tai kojos tinsta ir rankų pirštai![]()
Man tai kartais is po nakties pabudus jauciu kaip vienos rankos 2 pirstai buna visai nutirpe..matyt uzsispaudzia kazkas,bet jausmas tai nlb malonus
As ir jaunpamirsau apie gwra nakties miega kartais atrodo kad per pietu miegeli geriau pamiegu nei per nakti
per nakti as labai daug vartausi neramiu koju sindromas ziauriai kankina o ir ant vieno sono sunku ilgai isguleti tenka keisti poza ant kito taip visa nakti ir prasivartau o dar garsus visus girdziu kiekviena masina pravaziavusia ir vyro knarkimas zudo
sake jau jam sonus skauda nuo boksavimo kad neknarktu
O man pedos buna kartais patinsta bet paskui vel atleidzia ir ranku sanariai kazkokie keisti plastakos iki alkuniu lyg aptirpe ir sanariai kaip netikri lenki ir nesupranti to jausmo neskauda bet lyg mauszia nzn nei kaip apibudinti.
Miegodamos kaupiam jegas didziajam susitikimui
matomai gamta motule sudeluojo taip kad nakty kankitu nemiga jog priprastume keltis prie mazyliu savo
Aš katik grįžau iš savo šeimos daktares šiandien dariaus pakartotinį šlapimo tyrima tai sakė jau geresnis šlapimas bet visvien dar blogas
toliau liepė antibiotikus gerti ir dar viena rūšį vaistų išrašė
labai bijau gerti tuos vaistus,kad leliukui blogai nepaliktų
dabar eisiu penktadienį vėl kartot šlapimo tyrima žiūrėsim ką tada pasakys
greta4321 parašė:
Aš katik grįžau iš savo šeimos daktares šiandien dariaus pakartotinį šlapimo tyrima tai sakė jau geresnis šlapimas bet visvien dar blogastoliau liepė antibiotik…
Aš šiandien irgi nunešiau pakartotiną šlapimą, tai nerimas ima ar pagerėjo ar ne
labai nenoriu antibiotikų
sheylladeep parašė:
Man tai kartais is po nakties pabudus jauciu kaip vienos rankos 2 pirstai buna visai nutirpe..matyt uzsispaudzia kazkas,bet jausmas tai nlb malonus
Man po nakties net skauda lankstyt tuos pirštus :/
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai