jbaranauskiene parašė:
Mums gydytoja patarė ir vaikučiui duoti kmynų arbatėlės - ir skaniai geriam visai![]()
Pankoliu arbatele taip pat gerai
jbaranauskiene parašė:
Mums gydytoja patarė ir vaikučiui duoti kmynų arbatėlės - ir skaniai geriam visai![]()
Pankoliu arbatele taip pat gerai
ritukas23 parašė:
Ar yra mamyciu gerianciu kmynu arbata?
As geriu kmynu arbata 3-4 puodelius per diena,kai pradejai gert man padaugejo pienuko ir mazasis miega daugiau nei kudikis budamas,ir dar nebenaudojam jokiu lasiuku nuo pilvuko,nezinau ar cia nuo arbatos,bet mums taip sutapo
ritukas23 parašė:
Kiek kartu i diena duodat espumisan lasiukus?
Dazniausiai duodavau vakarais paskutinius 2-3 maitinimus pries miega.
Gabrielli parašė:
jei turi pakankamai pieno . misinio nereik..
vis dazniau siulyk krutine.
Tai gal ir man cia tas. Nes sian kotais pienukas nebega...
ritukas23 parašė:
3kartu. 15h 18h 21h mazdaug taip gaunasi
Vioban parašė:
As geriu kmynu arbata 3-4 puodelius per diena,kai pradejai gert man padaugejo pienuko ir mazasis miega daugiau nei kudikis budamas,ir dar nebenaudojam jokiu lasiuku…
O kmynu arbata su pienu geri ar be nieko?
Colliukke parašė:
3kartu. 15h 18h 21h mazdaug taip gaunasi
o negalima jų duoti tarkim vieną kartą per dieną, ar nepadės? aš duodu kai matau, kad neprakakoja vaikas,1kartą dienoj. ir poto vėl nebe duodu
Niuta parašė:
Mes irgi vakar buvom skiepytis nuo hepatito B. Seselė perspėjo, kad gali užkilti temperatūra iki 38, arba gali būti neramus, bet nieko nenutiko. Vaikas namie buvo r…
O kaip ten kas vyksta,uzsiemimai baseina? Kokiu reik pazymu ar ko i baseina,koks ten lankomumas? Bisai noreciau,man ir nelabai toli iki Antakalnio
agne.matukaitiene parašė:
Sveikos mamytės,
noriu pirkti BELLAKT mišinuką tik nežinau kuri rūšis tiktų 2 mėn. kūdikiui?Patarki…
Nuo belakto labai kieteja viduriai
ritukas23 parašė:
Kaskarta kaip maitinu duodu
juste_r parašė:
SveikosAr duodat lvaikiukams dar ko nors gerti ,apart mišinėlio? T.y. arbatą, vandenį?
As duodu arbatos atsigerti truputuka geria
10 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai