Evveliute parašė:
mano Evai taip dygo,vienas po kito
![]()
Aš išvis nesitikėjau tų dantų, dabar irgi galvojau tie du išdygs ir viskas, bet še tau, kad nori
Evveliute parašė:
mano Evai taip dygo,vienas po kito
![]()
Aš išvis nesitikėjau tų dantų, dabar irgi galvojau tie du išdygs ir viskas, bet še tau, kad nori
Laima121 parašė:
As tai pirmiau svori metuatsinaujint planuoju tik kokia geguze
![]()
Va va, aš ir metu, nu bet prikibęs bjaurybė nors tu ką
O plaukus dažau kaip dažius. Gaunasi kaip ir turi gautis. Per nėštumą pakeičiau iš dažų į putas tai ryža viena dieną buvau. Bet įprastiniai dažai vėl puikiai nudažė.
Evveliute parašė:
Ir man taiptik dar prie privalomų yra depiliacija ir antakiai ;-)
Nu taip tik neparasiau
orka115 parašė:
Viskas tvarkoje, nepulkite viena kitos, cia tik forumas, kuriame klausiame patarimo ir ji gauname, o kaip jau pasielgsime, ar darysime kaip kita mama, ar vis tik ka…
Tas pasakymas, kad kiekviena mama zino, kas geriausia jos vaikui, tai juokingas per asaras. Is kur zino? Jeigu neskaitytume moksliniu straipsniu, tyrimu rezultatu, statistikos ir pan. ne pro kur nezinotume, kas tiems musu vaikams geriausia. O, kad vaikas po karves pieno ismiega 12 val. tai cia mamai geriausia, bet ne vaikui! Ar jus "matot", jauciat kokie procesai vyksta vaiko organizme, kokia itaka tai tures vaiko sveikatai ir pan.? Ir as kalbu apie itaka, kuri gali pasimatyti po daugelio metu, nebutinai iskart. Tad mamos - daugiau kvalifikuotos informacijos ir tai vaikuciams bus tikrai geriausia!
Astian parašė:
Tas pasakymas, kad kiekviena mama zino, kas geriausia jos vaikui, tai juokingas per asaras. Is kur zino? Jeigu neskaitytume moksliniu straipsniu, tyrimu rezultatu, …
Beda, kad ta kvalifikuota informacija su metais kinta ir labai stipriai, todel tokia logika irgi nera labai jau tinkama. Kaip anksciau sokoladas buvo baisiai kenksmingas, dabar jau nedidelis kiekis naudingas, kava lygiai taip pat. Druska buvo baltoji mirtis, dabar jau pripazinta, kad visai ja isimti is mitybos negerai. Soja kaip koks stebuklas buvo, dabar jau nerekomenduojama nesciom, zindanciom ir kudikiam bei vaikam, nes nezinia koks poveikis jos bus po keliu metu. Taip, kad viskas kinta, o mamos nuojauta per amzius nepakitus... mamos ji neapgauna, nors daktaram vaikas gali ir sveikas atrodyt...
Asta Go parašė:
o keliu savaiciu gimete?![]()
mes gimem 34 savaiciu, buvom 50 cm ir 2640 g
orka115 parašė:
Tai maniskis gimes laiku tik vos vos didesnis
gime 2760g. Taip, kad visai normaliai jus augat
Mehi parašė:
As del svorio labai laiminga sveriu maziau nei pries nestuma![]()
As ir dziaugiuosi kad svoris grizo beveik kaip pries nestuma liko tik keli papildomi kg bet juk pieneliui reikia kazkur kauptis... Laukiu kol bgs maitininti tada galim bus ir sporto kluba
orka115 parašė:
beveik kaip ir mes
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai