juste_r parašė:
Neturiu nr,net daves nera.. todel visada jeigu kas,i ligonine skambinu. O dar savaitgalis, pas ji eisiu tik 31d.
Nu tada bandyk nuvykt i ligonine
juste_r parašė:
Neturiu nr,net daves nera.. todel visada jeigu kas,i ligonine skambinu. O dar savaitgalis, pas ji eisiu tik 31d.
Nu tada bandyk nuvykt i ligonine
djtropice parašė:
o tyrimus kokius nors tau dare?
Dare man kelis kartus echoskopija,suleke daktaru keli,nes nesuprato kaip ten su tuo inkstu yra,bet jis pas mane nuo gimimo toks,bet niekad as su inkstais bedu nebuvau turejusi,o dabar jau beda,po gimdymo dar reiks rentgena pasidaryti,kad iki galo istirtu,nes pas mane dabar slapime vis kraujo randa.
O as Inesa parašė:
visur skirtingaikad ir kiek belaikytu,svarbu,kad mazyliai sveiki ir stiprus gimtu
pas mumis ryte jei pagimdai,per pietus jau namo vaziuoji
![]()
gal cia ziurint kokiam anglijos regione, bet ten kur mes gyvenam tai laiko maziausiai para laiko net jei viskas ir gerai
o db kai irgi antra karta gimdysiu sake anksciau paros ar dvieju dienu net neisleis, net jei viskas ir tvarkoje cia jie leliuka ir mama istisai tikrina, ir jei viskas idealu tik tada paleidzia
jurgita88 parašė:
Alytuje gyvenu tik kad kaime registruota. O tu zadi eit i paskaiteles?
Na siaip visai noreciau i tas paskaiteles,maciau kad rugpjucio men bus Alytuj,jei tik rasiu kur savo bernuzeli palikti
o kokiam rajone gyveni alt?
ThoughtsAlive parašė:
Gal mamytes jau skaiciuojat leliuku judesiukus?![]()
Jau pradesiu nuo pirmadienio
Vaidoushka parašė:
Na siaip visai noreciau i tas paskaiteles,maciau kad rugpjucio men bus Alytuj,jei tik rasiu kur savo bernuzeli paliktio kokiam rajone gyveni alt?
Centre prie seno namo
aistyte22 parašė:
gal cia ziurint kokiam anglijos regione, bet ten kur mes gyvenam tai laiko maziausiai para laiko net jei viskas ir geraio db kai irgi antra karta gimdysiu sake a…
nzn net.o kur jus gyvenat?
nes bendravau tevu darzelyje su anglijos mamomis kaip dar pirmagimio laukiausi,tai is tiesu neteko gidreti,kad taip ilgai laiko jei viskas gerai
o ypac su antruoju
bet gal kokioj ligoninej ir yra taip
griteee parašė:
Sveiki smagu gal ir susitiksim jei leliai laiku pasibels nors as jauciu kad mes biski veliau gimsim nei terminas ☺☺sako kad mergytė pas mus bus kas pas jus z…
Pas Mus Berniukas;)*
ThoughtsAlive parašė:
Gal mamytes jau skaiciuojat leliuku judesiukus?![]()
Dar anksti man
bet idomumo delei pasiskaiciavau
tai per 10min suskaiciavau 10judesiu ir nebeskaiciavau
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai