aistyte22 parašė:
jo pas mane irgi lb daug siuo metu reikia net po dusu eiti du kart per diena
Lygiai tas pats. Ypac pastebejau kad per karscius pagauseja labai. Vaikstau ir taip buna jausmas kad kelnaites visos shlapios...
Nemalonu...
aistyte22 parašė:
Lygiai tas pats. Ypac pastebejau kad per karscius pagauseja labai. Vaikstau ir taip buna jausmas kad kelnaites visos shlapios...
Nemalonu...
ritukas23 parašė:
Sveikos, norejau pasitikslinti kokius tyrimus jums jau dare panasiai savaiciu kaip man ?![]()
Krauja karta, slapima pries kiekviena apsilankyma ir gliukozes tolerancijos tyrima.
dvynes andzela ir adrija parašė:
sweikutes ar jau pirkot lovytes as niekaip negaliu isirinkt kokias pirkt![]()
Kiek teko rinktis, Troll firmos rimciausios atrodo, patvarios, kokybiskos. Bet ne pigios (799lt). Skelbimuose yra devetu pigesniu. As uz 400lt issirinkau mazai naudota kartu su ortopediniu ciuziniu, kurio naujo kaina 500lt. Turbut geriausias kraitelio pirkinys
aistyte22 parašė:
as tai nestumo metu buvau nustojusi vartoti net iklotelius nes isskyru nebuvo o dabar antra diena vel naudoju del isskyru
Anžela parašė:
As irgi iklociukus naudoju
o kokius iklociukus jus naudojat? nes man nuo always niezti gana
aistyte22 parašė:
o kokius iklociukus jus naudojat? nes man nuo always niezti gana
as discreet
Sveikos, Mamytes
kaip karsta, net silpnumas apemes jau kelinta diena... i dusa pagatava po kelis kartus ilisti per diena, lauke bunant isvis bloga darosi, negi as viena tokia lepsiska jauciuosi
o is kraitelio tai didesniu daiktu vezimuka ir lovyte su ciuzinuku turim. laukiu nesulaukiu, kada isikelsim i buta ir vyras sudes lovyte - kazkaip jaudina sis pirkinys
kita savaite reiks duoti krauja tam gliukozes toleravimui ir siaip pakartoti kraujo tyrima, tai isvis silpna darosi - bijau adatu
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai