ferfela parašė:
Ar yra besilaukianciu su minusine kraujo grupe? As gyvenu uk tai man paskyre 7nestumo menesi injekcija.... Idomu kaip po jos jausiuos![]()
As su minusine ir is UK.
Siaip girdejau, kad tos injekcijos yra skausmingos
ferfela parašė:
Ar yra besilaukianciu su minusine kraujo grupe? As gyvenu uk tai man paskyre 7nestumo menesi injekcija.... Idomu kaip po jos jausiuos![]()
As su minusine ir is UK.
Siaip girdejau, kad tos injekcijos yra skausmingos
ferfela parašė:
As taip pat su minusine kraujo grupe.na skausminga ta procedura ar ne nieko tokio gi gimdymo metu dar netaip skaudes
As irgi su minusine, leis kita men per sekanti apsilankyma. Klausiau ar procedura skausminga - gydytoja nusijuoke ir sake, kad ne.
Noriu pasidometi - kada daro dar viena echoskopijos apziura leliuko? Man dare kai apziurejo visus organus, dabar nepamenu kelinta sav. O idomu pasidare kada kita daryt turetu +-, nes mums vis gi smalsu suzinoti kas ten pilvelyje gyvena
turejo daryti antikuniu tyrima apie 12 nestumo savaite, jei ju nerado tai apie 28 turi suleisti rhantigamaglobulino antra doze leidzia po gimdymo nepriklausomai ar vaikiukas bus minusinis ar pliusinis. Tiesa kad su pirmu vaikuciu galetu neleisti ir nieko nenutiktu, bet tuomet didesne rizika antram vaikuciui, todel bent jau Lietuvoje leidzia visuomet.
S.A. parašė:
As irgi su minusine, leis kita men per sekanti apsilankyma. Klausiau ar procedura skausminga - gydytoja nusijuoke ir sake, kad ne.![]()
o ar ne 2 scanai priklauso? Pas mus anglijoj, tai 2. Daro papildoma trecia jei reikia. Man tai sake, kad buvo paskutinis, antras, birzelio pabaigoj. Bet as atvaziavus i Lt nuejau pas savo gine, kad normaliai ginekologishkai apziuretu. Paslauga man kainavo, tai i ja iejo ir scanas, kurio metu ir paaishkejo kad mergyte pas mus
Taip tai ir nebuciau zinojus...
S.A. parašė:
As irgi su minusine, leis kita men per sekanti apsilankyma. Klausiau ar procedura skausminga - gydytoja nusijuoke ir sake, kad ne.![]()
Man sake, kad echo darys sekanti karta, kai bus 30 sav
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai