aistyte22 parašė:
o kaip jus suzinot kiek sveria? cia tik scanas parodo?![]()
Gyvenu Kipre. Pas daktara einu privaciai. Pas ju matyt tokia mada, daryti skana per kiekviena patikra. Taip ir zinau ;)
aistyte22 parašė:
o kaip jus suzinot kiek sveria? cia tik scanas parodo?![]()
Gyvenu Kipre. Pas daktara einu privaciai. Pas ju matyt tokia mada, daryti skana per kiekviena patikra. Taip ir zinau ;)
Mollie parašė:
Noriu dar pasigirti siandienos nauja prekeTaip man patinka, kad net sirdis dainuoja
Labai patogu ir jau sukroviau kai kuriuos daiktel…
as as ir as noriu.... yra dar toios ant maniezu prikabinamos kazi kur rast keliuose vaiku pardese ziejau sako atskirai neparsiduoda, nes as savaji manieze guldysiu nusipirkau toki paaukstinima,kazi kur rast ta lentynele tokia
GS-Z parašė:
Noriu pasikonsultuotgal jau pirkot ar bent jau apmastet kokias higienos priemones (turiu omeny kremukus, aliejukus, prausimo priemones ir pan.) pirksit savo maz…
As nusipirkusi esu jau visa kraiteli, bet ne tik pirmom dienom, bet ir ateiciai jau. Tai pasirinkau vaikiska skysta muila uzpakaliukui nuplauti, nes su dregnom servetelem vis vien ne tas, kas praustis su vandenuku ir muilu. Paemiau pudrytes uzpakaliukui, bet daugiau del buteliuko, ja naudosiu jeigu reiks uzpakaliukui ir kartais jeigu reikes raukslytem ar pazastim, nes jeigu i vyra bus oda, tqi daug prakaituoti gali. Turiu aliejuka nusipirkusi, ji naudosime raukslytems valyti ir jeigu oda bus sausesne, is manes paveldeta
pirkau sias priemones vadovaudamasi perziureta info apie vaikiuku higiena. O dar turiu kremuka nuo issutimu, del visa ko, apsidrausti pasiemiau
na o toliau vata, vatos diskeliai, serveteles burnytes higienai, dregnos serveteles ir vatos pagaliukai
vamva parašė:
sveikos mamytes,gal kuriai yra taip pat kaip man kad gimda zemai nusileidus pilvas zemai sake kad gali kaklelis atsivert biski daugiau pajudu pilvo apacia skauda...…
Maniskis leliukas labai zemai isitaises, per paskutine apziura gydytoja net panikuoti pradejo, kad gimdos dugnas neauga ar kas ten jam darosi ir apturejome ekstra echoskopija. Na kaip ir viskas sake gerai, tik zemai labai, del to kai mazuliukas ten nusileidzia, o man atrodo jis ten nuolat jau ir buna, tai man skauda sedeti tiesiai ant tos vieteles, reikia butinai pasvirti atgal arba gultis ant sono guleti. O kai musasi, tai atrodo krapsto jau nebe pilvuke, o jau lauke
bet nesake man gydytoja, kad cia kas negerai, negasdino niekuo, kas susije su tuo (gasdinimes kitais dalykais)
O pudra paemiau del buteliuko tam, kad kai sunaudosime, toliau galeciau naudoti buteliuka naturaliom priemonem susiberti, sake pati geriausia priemone uzpakaliuku prieziurai nuo issutimu ir t.t.yra bulviu krakmolas, net geriau uz pudras visas
na bus matyt ar teisios buvo musu mociutes
ritukas23 parašė:
as as ir as noriu.... yra dar toios ant maniezu prikabinamos kazi kur rast keliuose vaiku pardese ziejau sako atskirai neparsiduoda, nes as savaji manieze guldysiu …
As bandyciau ieskotis internete pradzioje. Galbut net pavyktu rasti mazai naudota ir pigiau nei nauja
Eraa20 parašė:
vaje, tau tikrai turejo but nelengva, del persileidimu, neissivaizduoju kaip tai reiktu istverti.man su pirmu buvo labai sunku, turiu nemaza cista, nuo mazens …
Kaip gera kad viskas i gera pasikeite linkiu kad ir toliau viskas butu gerai.
laimes ir sekmes Jums
Mollie parašė:
As bandyciau ieskotis internete pradzioje. Galbut net pavyktu rasti mazai naudota ir pigiau nei nauja![]()
o tu internetu pirkai?
Bela24 parašė:
Kreipiuosi i mamyte Torri - Sodra pervede pinigelius, gan nemaza suma, tai dbr iseina, kad kazkiek laiko nieko negausiu?![]()
Ne kazkiek, o ilgai
pirma ismoka uz vaiko prieziuros atostogas gausit tik sausio menesio gale ir tai uz nepilna menesi.
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai