Moni.. parašė:
Oho, net asara isriedejo, dziaugiuosi uz jus!![]()
ačiū, džiaugiamės kad viskas gerai, dabar labiau vertinu sveikata, negu kitus dalykus, kiekvienas mažylis mamos pilvelyje yra didžiausias stebuklas.
Moni.. parašė:
Oho, net asara isriedejo, dziaugiuosi uz jus!![]()
ačiū, džiaugiamės kad viskas gerai, dabar labiau vertinu sveikata, negu kitus dalykus, kiekvienas mažylis mamos pilvelyje yra didžiausias stebuklas.
mes dar pries kelias dienas su vyru kalbejom, kaip butu buve jei taip ir buciau isejusi, nebutu musu sunaus, o jis tikras stebuklas visomis prasmemis, atejo tokiu svarbiu mums laiku, gimes jokiu bedu nekele, nuo dveju menesiu miegojo visa nakti, padovanojo du grazius dantukus 3men budamas, jokiu bemiegiu naktu neturejom, anksti tapo savarankisku, atsikeldavo ryte tyliai islipdavo is lovos nueidavo zaisti, manes nezadindavo, leisdavo miegoti ir iki dabar taip, atsikelia, nueina prie zaislu, nueina i virtuve pasiima kazka uzkasti ir laukia kada atsikelsiu
labai padeda ruostis broliuko atejimui, padeda rubus rusiuoti, tvarkytis, turiu tikra saunuoli.
Irma92 parašė:
Sveikos. Mes is daktaro siandiena. Maziukas apsiverte ir isitaise zemyn galvyte. Labai aktyvus ir sveikas. Manau busim nemazi, nes jau sveriam 2kg![]()
tai cia 2kg sverti normalu tokiu laiku, musiskis irgi tiek sveria 32 savaiciu
emiliukas08 parašė:
O kaip tu gali zinot tikslia pastojimo data?![]()
Aš irgi žinau. Pas mus planuotas, tai seki savo ovuliaciją:). Ir pagal viską atitinka cip cip į tą dieną:).
Bela24 parašė:
Si penktadieni vaziuosiu pas gine apziurai, kaip lelyte augaidomu, kiek ji sveria, kai Jus vienu metu apie savo mazyliu svorius kalbejote, smalsu, ar ati…
O pas mane taip pat, vieną rytą atsikelių, tai visas į dešinį šoną susibrukęs lelius
juoko buvo, krapščiau į centrą
Kokia grazi istorija kaip is romantinio filmo sekmes jums. Mano sunus ir toks rupestingas vakar vezevom kartu vezimelio pasimti tai jis pats viska sukrove i masina mama as pats sako taip miela ziuret buvo o parsivezem tai kol masina parkavau jau jis i lifta viska suneses buvo stumdo ta vezima patenkintas brolio labai laukia
Irma92 parašė:
Sveikos. Mes is daktaro siandiena. Maziukas apsiverte ir isitaise zemyn galvyte. Labai aktyvus ir sveikas. Manau busim nemazi, nes jau sveriam 2kg![]()
o kaip jus suzinot kiek sveria? cia tik scanas parodo?
Eraa20 parašė:
tai cia 2kg sverti normalu tokiu laiku, musiskis irgi tiek sveria 32 savaiciu![]()
Taip. Ir daktaras nuramino, sake, kad lb graziai augam
Irma92 parašė:
Taip. Ir daktaras nuramino, sake, kad lb graziai augam![]()
kaip mano gydytoja sako, augam kaip is knygos
12 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai