warliokas parašė:
Sveikos mamytes,pasakykit kaip gert gelezies tabletes,kad nepykintu? nes kiek geriu pastoviai pykina
labuka as irgi geriau mane pykino tai pjaustydavau tablete ir per kelis kartus isgerdavau
warliokas parašė:
Sveikos mamytes,pasakykit kaip gert gelezies tabletes,kad nepykintu? nes kiek geriu pastoviai pykina
labuka as irgi geriau mane pykino tai pjaustydavau tablete ir per kelis kartus isgerdavau
vamva parašė:
labuka as irgi geriau mane pykino tai pjaustydavau tablete ir per kelis kartus isgerdavau![]()
Man gydytoja rekomendavo pries miega isgerti tablete, uzgeriant obuoliu arba apelsinu sultimis
Manes nepykina
riestanosyte177 parašė:
ne ne tai nezadu pirkti daug viena dideli paka galvoju pradziai pirkti tik nezinau kokiu tos libero uz prieinama kaina is vokietijos tai galvoju gal jomis pirma kar…
geriausios pampers
as pirkau 112vnt uz 56lt
emiliukas08 parašė:
geriausios pampersas pirkau 112vnt uz 56lt
tai vat bet su tom pampers daug kam ziuriu berimai buvo o su tom libero kiek skaiciau kad daug kam tiko
riestanosyte177 parašė:
tai vat bet su tom pampers daug kam ziuriu berimai buvo o su tom libero kiek skaiciau kad daug kam tiko![]()
Maniskiui ir pampers puikiai tiko, o hugies ir libero napatiko, ir nelaike nieko ir kazkokios labai popierines. Siaip viskas nuo vaiko priklauso.
Torri parašė:
Maniskiui ir pampers puikiai tiko, o hugies ir libero napatiko, ir nelaike nieko ir kazkokios labai popierines. Siaip viskas nuo vaiko priklauso.
aha pampers geriausios, mes naudojom haggies is pradziu bet lb siurkscios praleisdavo pro sonus
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai