jurgita88 parašė:
Bet jis juda kitose vietose
Oi tai pas mane tai irgi juda ivairiai tai desiniam tai kairiam sone, tai apacioj, o pilvo virsu kazkuria diena tai gera pusdieni skaudejo tai gal kaip nors pasisuko ar sikniuka ireme .
jurgita88 parašė:
Bet jis juda kitose vietose
Oi tai pas mane tai irgi juda ivairiai tai desiniam tai kairiam sone, tai apacioj, o pilvo virsu kazkuria diena tai gera pusdieni skaudejo tai gal kaip nors pasisuko ar sikniuka ireme .
Mollie parašė:
Siandien buvome tartis del planines CP operacijosspaliukais neteks buti
jeigu neprasides procesai anksciau tai pasauli isvysime rugsejo 26d.
![]()
O kodel cp? Del diabeto?
emiliukas08 parašė:
jau gavom :DDD
tai tik aš
Oj mergelė kvailioja... kaži lengviau nuo to? O man tai juokas ima, kad ji taip erzinas...
MilkyWay parašė:
Žinau, bet kitos mėgsta tuoj užsipult kad iš kur tu žinai, kas tokia esi kad taip sakai nes aš naudoju n metų ir viskas gerai. Tai čia užbėgimas už akių tik. ;)…
Blemba... Na Jūs tada mane apšvieskit, kas su ta Johnsons produkcija dedasi, nes kalną turiu šampūniuko ir aliejaus, irgi iš ligoninių. Bet gerą kalną... Tai man dabar žiauriai neramu. Plius išsigandau, kai mama pasisakė, kad neįmanomai niežėjo jai galvą nuo to šampūno... Net nesuprato, pamanė, kad jau utėliukai užpuolė, nes dirba ligoninėj... Bet va gal kita sesutė paminėjo, kad su šita produkcija atsargiai, nes vaikiukus gali alergizuoti, bet gali ir ne...
inganovaja parašė:
Bet cia tik viena kaskuri nuciuozus biski nes daugiau nededa tik viena veliava uzlupinta
Būtent, čia ne tai, kad nučiuožus, bet lengvai gavus sunkia plyta...
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai