DeLi parašė:
O jus rubelius,zvakes pacios pirksites,ar pagal tradicijas krikstateviai tai darys?
Kriksto teveliai
patys parode nora,tai ir nepriestaravom
O zvakes noreciau su varduku ir kriksto vardu
DeLi parašė:
O jus rubelius,zvakes pacios pirksites,ar pagal tradicijas krikstateviai tai darys?
Kriksto teveliai
patys parode nora,tai ir nepriestaravom
O zvakes noreciau su varduku ir kriksto vardu
Enika parašė:
Mes ir viskuo patys pasirupinsim,nes musu krikstateviai gan jauni bus. Tortas jau uzsakytas,dabar pradesiu rubeliu ieskot
Mes irgi torta uzsisakem. O jus be torto dar turesit kazka saldaus? As keksiuku uzsisakiau - labiau vaikams, nes maniskes labai megsta juos
Der rubeliu neisivaizduoju - niekaip neapsisprendziu ko noriu
kaelija parašė:
Mes irgi torta uzsisakem. O jus be torto dar turesit kazka saldaus? As keksiuku uzsisakiau - labiau vaikams, nes maniskes labai megsta juos![]()
Kadangi pas mus bus mazai zmoniu, tai as galvoju net nedaryt torto, o kiekvienam sveciui po keksiuka,nes vistiek po vakarienes tu saldumynu daug nevalgys, nebent su kava
o del drabuzeliu jau apsisprendziau, sunui noriu svelniai zydru marskinuku,smelio spalvos kelniu, rudu batuku, petnesu ir sokolado spalvos varlytes
kriksto mama pasiryzo viska surasti
kaelija parašė:
Mes irgi torta uzsisakem. O jus be torto dar turesit kazka saldaus? As keksiuku uzsisakiau - labiau vaikams, nes maniskes labai megsta juos![]()
Uzsisakiau dar cake popsu ir mano mociute savo firmini skruzdelyna padarys,cia saldus stalas bus
Del rubeliu man ir dar sunku,kai pradesiu ieskoti gal lengviau bus.Noriu kad deretu ir mes su vyru prie sunelio,ar akcenta koki,ar spalvyte,bus matyt
eimiki parašė:
Kadangi pas mus bus mazai zmoniu, tai as galvoju net nedaryt torto, o kiekvienam sveciui po keksiuka,nes vistiek po vakarienes tu saldumynu daug nevalgys, nebent su…
o pas mus apie 25 su mumis ir vaikais, tai torto siaip ar taip norejau. Gerai kai jau zinot ko norit, o man galvos skausmas rubeliai, del dekoro daug maz sugalvojau kaip noreciau tik nezinau ar realiai bus grazu kaip galvoju
Sveikos merginos,
Aš taip pat jungiuosi prie krikštynų planuotojų, galvojam rugpjūčio 8 d., kas liečia temą - gėlės, norėjau bijūnų, bet jau bus tokiu laiku nužydėję :(, bet kažką sugalvosim. Moterys gėlėtom suknelėm, o vyrai su kažkokiom spalvingom varlytėm, čia aišku nebūtina, bet pageidautina
Kol kas dar paieškose, bet galvoje jau daug kas dėliojasi
Vaivo parašė:
Sveikos merginos,
Aš taip pat jungiuosi prie krikštynų planuotojų, galvojam rugpjūčio 8 d., kas lieč…
Tokiu laiku jau jurginu bus man atrodo!
labai grazu!
kaelija parašė:
o pas mus apie 25 su mumis ir vaikais, tai torto siaip ar taip norejau. Gerai kai jau zinot ko norit, o man galvos skausmas rubeliai, del dekoro daug maz sugalvojau…
Nu kai tiek zmoniu, tai tortas geresnis pasirinkimas
o ka planuojat dekoracijoms? :-)na sunui greit sugalvojau, nes tu tradiciniu kostiumu krikstynoms su visokiom beretem nenoriu, ne mano stilius...
sunkiau sau dabar suknele rast ir apgalvot kokias bendras detales krikstateviams ivesim
eimiki parašė:
Nu kai tiek zmoniu, tai tortas geresnis pasirinkimaso ka planuojat dekoracijoms? :-)na sunui greit sugalvojau, nes tu tradiciniu kostiumu krikstynoms su visoki…
Aš šiandien pagalvojau, kad mažių puošiu baltai ir mėlynai (žiūrint, kaip seksis ką rasti, gal balti marškinukai ir mėlynos kelnės su petnešom ar pan.), tada analogiškai ir mes - sau baltą vasarinę suknelę su mėlynu kaspinu ir mėlynais bateliais, vyras galės baltus marškinius ar kokius su melsvais langučiais ir pan. Įsivaizduoju maždaug taip
o krikštatėvių nestrojinsiu, pasipuoš kaip norės. Nebent galima kokį akcentą duoti - įsegti gėlytę ar suderinti vyrų kaklaraiščius ir pan.
Ugnavija parašė:
Aš šiandien pagalvojau, kad mažių puošiu baltai ir mėlynai (žiūrint, kaip seksis ką rasti, gal balti marškinukai ir mėlynos kelnės su petnešom ar pan.), tada analog…
Labai fainai!
h&m pries velykas maciau linines tokias navy blue kelnytes labai fainas
o mes saviskiu ir nestrojinam, kadangi krkksto mama bus mani sesuo, tai tiesiog su ja pasnekejom kokios spalvis sukneles butu grazu ir deretu
o vyrukam tai manau kad varlytes paderinsim
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai