Pakeliui parašė:
as su dukryte dariau 3D echo, tikrai fainiai viska aprode, kiek skaiciau, tai cia tas pats echo tik aparatura geresne, na tai per daug nepergyvenau, nesidariau kask…
O kokia kaina 4d?;)
Pakeliui parašė:
as su dukryte dariau 3D echo, tikrai fainiai viska aprode, kiek skaiciau, tai cia tas pats echo tik aparatura geresne, na tai per daug nepergyvenau, nesidariau kask…
O kokia kaina 4d?;)
Aaa2323 parašė:
Mergaitei vardas dar galvojam,bet jau pirmas variatas yra,bus Oliwia,o jai berniukas tai Emilijus![]()
Mes taip pat svarstome Olivijos vardo variantą ;) Man labai labai gražus ;)
Mano vyras labai vardus brokyja
tai nedaug vardų abiems tinka :)))
Aaa2323 parašė:
Mergaitei vardas dar galvojam,bet jau pirmas variatas yra,bus Oliwia,o jai berniukas tai Emilijus![]()
O as berniukui galvoju apie Emilį
saulyta parašė:
Agurkas paprastasgarzgarstes tai tokie lapeliai skanus
truputi panasus y kiolpiene tik zymiai mazesni
kablelio nepadejau
![]()
Paprasčiau rūkola
Omerta parašė:
Sveikos;) kas jau turite vaikuciu...noriu patarimo...ar po gimdymo pirmas dienas ar menesi reikia pagalbos??? Ar ir viena susitvarkyciau..nes vyras atostogas nori i…
bet gi po gimdymo vyrui priklauso menuo, ir jam tai apmoka sodra, kasmetines atostogos nuo to nenukencia
Rytorasa parašė:
Sveikos, ar tiesa, kad pagal liaudį sako jei moteris laukiasi berniuko tai veidas būna, gražus, šviesus, jei mergaitės - puola spuogai, dėmės ir t.t.? Kiek kam buvo…
mano su pirmu vaiku veidas labai išgražėjo, su antru pradžioje siaubingai bėrė, paskui jau normaliai pasidarė. abu berniukai
Dabar veidą beria
Musu paslaptis parašė:
Na ka, as po didziojo echo!![]()
Suzinojau jog nuojauta manes neapgavo tik vis mano mama mane klaidinoTuresim …
mes vakar irgi buvom tai ir mums issiskietes parode savo vyriska prigimti
Omerta parašė:
Sveikos;) kas jau turite vaikuciu...noriu patarimo...ar po gimdymo pirmas dienas ar menesi reikia pagalbos??? Ar ir viena susitvarkyciau..nes vyras atostogas nori i…
Iš asmeninės patirties - man nebūtų laiko net pavalgyt pirmas savaites
nes pastoviai žindžiau ir toli nueit negalėjau, vyro tėvystės mėnuo buvo labai naudingas, vėliau tvarkiausi pati. Bet pirmom savaitėm tikrai pagalbos reikėjo.
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai