saldele parašė:
Viskas aiskutai atlikti kasdien reikia?
Pora kartu i savaite
saldele parašė:
Pora kartu i savaite
saldele parašė:
Tarpvietės masažas
Nuo galimų įplyšimų geriausiai padės prevencinės priemonės. Viena jų – tarpvietės masažas. Tai galite atlikti pati arba jūsų partneris. Švelnus tarpvietės masažas yra leidžiamas bet kuriame nėštumo trimestre.
I trimestras – pakanka masažuoti kartą į 7-10 dienų.
II trimestras – kartą į 5-7 dienas.
III trimestras – kas 3-4 dienas.
Nuo 38 sav. – masažas turi būti atliekamas kasdien.
Turiu klausima merginos tom kuriom buvo šlykštu vėmimas ir pan neskaitykit
nuo šiandien pajuntau neistisini skausmą isangeje kai atsistoju tačiau ne visada ar tai gali būti hemarojaus požymiai? Del tuštinimosi aš visad retai einu rimtam reikalui ir dabar net nz ar viduriai uzkieteje
Karole2 parašė:
Turiu klausima merginos tom kuriom buvo šlykštu vėmimas ir pan neskaitykitnuo šiandien pajuntau neistisini skausmą isangeje kai atsistoju tačiau ne visada ar t…
Man būna toks jausmas, atrodo, kad visa žarną pajauti, kad ji ten yra
net nežinau kaip apsakyt tą jausmą, bet būna labai trumpai, kažkaip nerimo nesukėlė. Gal šiaip koks nerviukas sureaguoja.
GiedreMac parašė:
Man būna toks jausmas, atrodo, kad visa žarną pajauti, kad ji ten yranet nežinau kaip apsakyt tą jausmą, bet būna labai trumpai, kažkaip nerimo nesukėlė. Gal ši…
Na man kaip ir sudiega pačios isanges raumeni
na aš ir imu galvoti gal koks nervas
Karole2 parašė:
Turiu klausima merginos tom kuriom buvo šlykštu vėmimas ir pan neskaitykitnuo šiandien pajuntau neistisini skausmą isangeje kai atsistoju tačiau ne visada ar t…
O nekraujavai?
Karole2 parašė:
Na man kaip ir sudiega pačios isanges raumenina aš ir imu galvoti gal koks nervas
![]()
Nejuokauk su vid uzkietejimu. Del to is svoris greit auga. Ir visokiu bedu gali but.
Ana Žv parašė:
Nejuokauk su vid uzkietejimu. Del to is svoris greit auga. Ir visokiu bedu gali but.
Nuo viduriu uzkietejimo svoris auga?
saulyta parašė:
Nuo viduriu uzkietejimo svoris auga?![]()
Na, taip, vadinasi suleteja ir medziagu apykaita vadinasi.. Jei lb cia nenusisnekejau:)) bet bent as visad taip maniau ;)
Karole2 parašė:
Olia pažiūrėjus į tavo foto užsimaniau ir aš fotosesijoslabai gražiai atrodote
![]()
Aciu! Dziugu, kad mano nuotraukos taip veikia! Darykites,mergaites, nes paskui gailesites, kad nepadaret ;)
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai