Visada besisypsanti parašė:
nesvarbu..nebekurstykim intrigu ir pykciu![]()
O cia ne tu ir pradejai?
Skaitau ir nesuprantu, tai galetum ir paaiskinti kam tos foto viesai ir tt...
Visada besisypsanti parašė:
nesvarbu..nebekurstykim intrigu ir pykciu![]()
O cia ne tu ir pradejai?
Skaitau ir nesuprantu, tai galetum ir paaiskinti kam tos foto viesai ir tt...
adelina89 parašė:
Sveikos. Na as norgei gyvenu tai man sake kad irg tik pora kartu per nestuma tedaro echoskopa ir tik nuo 18 ar 20 sav. Tai kaibuvau pirma kart ~6 sav susira…
Labas:)) As taip pat gyvenu siuo metu No, bet kiek klausiau, kiek ziurejau, dauguma merginu sake, kad cia tepriima nuo 12sav. T.y. pirmas apsilankymas tada turi buti
Tai as dar pakolkas ir nesu buvus pas daktara, nors ir jauciuos gerai, tik labai pykino, bet jau galbut praeina, nes antra diena nebevemiu
O siaip, pas ginekolga, kiek zinau, siuncia tikrai tik reikalui esant, cia apsiriboja tik seimos daktaru ir akusere
O Jus verciau nesijaudinkite, jei gerai jaciates, tai viskas gerai ir yra
As taip pat pradzioje nerimavau, kad kiek ilgai tenka laukti, bet jau susitaikiau, ypac kai nejauciu kazkokiu netinkamu simptomu:))
Musu paslaptis parašė:
O cia ne tu ir pradejai?Skaitau ir nesuprantu, tai galetum ir paaiskinti kam tos foto viesai ir tt...
![]()
ilgai cia aiskint. Jeigu ja uzblokavo, vadinasi buvo tam priezastis
Buvau keleta dienu neprisijungus, o cia kaip visada diskusijos verda
Beja, sveikos naujai prisijungusios nestutes
Man vakar teko vaziuot siut pirsta, trp susizalojau
bet geroji to puse (jeigu galima taip sakyt), galesiu sav gydytis ir lepintis namuose
As rytoj keliauju pas gydyt, tikiuosi ir man uzves nestukes kortele, nes iki siol jos dar neturiu...gal ir tyrimus padarys
Del uzkietejusiu viduriu patarciau keisti maisto raciona, pati kovoju su sia bedele, man padeda rytine avizu kose, daugiau vaisiu, darzoviu, jogurtuku ir aisku daug vandens...
GMonika parašė:
Labas:)) As taip pat gyvenu siuo metu No, bet kiek klausiau, kiek ziurejau, dauguma merginu sake, kad cia tepriima nuo 12sav. T.y. pirmas apsilankymas tada turi but…
Na as ejau kai tik suzinojau maniau kad patikrins ar dar ka nors darys
bet nieko tik surase duomenis nes pries tai niekad nejau cia pas daktaru. Jo jo cia registruoja tik nuo 12 sav . Na aš su pykinimu ir vemimu jau 3 ar 4 sav kovoju gerai tai kad tik nuo ryto. Tik šiand kažkaip geresnis rytas.O šeip atrodo viskas gerai. Tik va šia savaite nugaros apačia ten kur uodegikaulis paskausta po darbo
o kur Jūs gyvenat jei ne paslaptis? Pirmas nėštumas taip pat?
adelina89 parašė:
Na as ejau kai tik suzinojau maniau kad patikrins ar dar ka nors darysbet nieko tik surase duomenis nes pries tai niekad nejau cia pas daktaru. Jo jo cia regist…
As kaip tik, kazkaip pirma pasidomejau, tada nusprendziau, kad geriau dar palauksiu to reikiamo momento, o dar isvis galvojam eiti privaciai, nors cia nuomones keiciasi daznai
Vat butent, man tas pats, kaip ryte atsikeliu, tai pavemiu ir praeina, puse dienos dar supykina retkarciais, bet praeina, o vakare jau gerai buna ir valgyt labai noriu. Tik vat jau antra diena nevemiu, pykina, bet nieko, o vat ana savaite kiekviena ryta budavo blogai, nors ka cia gali zinoti, gal cia tik laikinas pagerejimas:)) Tai man ir buna pavargsta nugara, ypac kai pasilenkus buna, kokius namus tvarkau ar ka, bet pasedziu ir praeina:)) Uoj, nepaslaptis
Is Notoddeno as, o Jus?
Pirmas pirmas, bet kazkaip didelio jaudulio nejauciu, tik gal siek tiek nerima kelia tai, kad ne pas Lt. Daktarus teks eiti
Jums kaip?
Taip pat pirmas?:))
agnen88 parašė:
as taip pat gyvenu nok ir suabejojau ar verta man rytoj eit pas dakt , jei jis nk man nepasakys...snd prasidejo 9 sav.. gal dar ankstoka... kaip jus manot?
Na as manau, jei gerai jauciates, tikrai galit neiti, nes kiek skaiciau, buna kad kitu dar net nepriima be 12sav. Tai galit luktelti, ness as puikiai jauciuos ir tikrai dar zadu palaukti:)) Bet zinoma, cia tik patariau, o kaip Jums geriau, nezinau:))
agnen88 parašė:
as taip pat gyvenu nok ir suabejojau ar verta man rytoj eit pas dakt , jei jis nk man nepasakys...snd prasidejo 9 sav.. gal dar ankstoka... kaip jus manot?
Gal čia dar priklauso ir nuo daktaro manau dar
nes mano draugė kai nuėjo 6 sav ji pasakė kad skauda nugara, darbas sunkus ir kad nežino tikslios datos kada galėjo pastot tai jai padare tyrimus iškart, tik echoskopo ne. Na pabandyti verta
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai