Salomėj parašė:
Kaip šaunu, labai sveikinu![]()
Aciu. Planuota, laukta. Bet labai netiketa
per numatyta OV vyriskis buvo komandiruotej. Tai buvau nukabinus nosi.., bet pasirodo OV ivyko arba anksciau arba veliau keliom dienom.
Salomėj parašė:
Kaip šaunu, labai sveikinu![]()
Aciu. Planuota, laukta. Bet labai netiketa
per numatyta OV vyriskis buvo komandiruotej. Tai buvau nukabinus nosi.., bet pasirodo OV ivyko arba anksciau arba veliau keliom dienom.
Abra parašė:
Aciu![]()
Sveikinu ir Jus, kaip suprantu irgi neseniai suzinojot, kad laukiates. Kaip Jus ja…
Na mum buvo velykinis
butu viskas gerai,bet labao neturiu jegu gulineju vis...ir labai pykina siand nuo 5ryto vemiu
Salomėj parašė:
Smagu, kai taip netykėtai, bet lauktaiSekate ovuliaciją? matuojatės gal ar testukus darotės?
Mano tai ciklas išsikraipė pradėjus planuoti, bet labiau j…
Aktyviai neplanavime. Bet tam ruosemes. Gerem abu gelezi ir foline rugsti. Sausio 4d buvo skaudi. Nes 11sav suzinojom, kad nustojo vystytis...padare abrazija. Po jos gydytoja patare palaukti. Laukem
po 2tru menesiniu gavom leidima bandyti. Pabandem
OV testuku nedariau. BT nematavau. Bet sekiau isskyras. Ciklas reguliarus buvo.
Agnieska09 parašė:
Na mum buvo velykinisbutu viskas gerai,bet labao neturiu jegu gulineju vis...ir labai pykina siand nuo 5ryto vemiu
![]()
Oj kokia pazistama man tokia savijauta. Su 1 nestumu vemiau iki 17sav.diena is dienos po 5-8 kartus. Lasaliniu nesuskaiciuosiu kiek sulasejo tuo metu...
Man sis nestumas 4. Tad su patirtim atradau, kad man padeda uzkandziavimas. Tik savijauta prasteja. Iskart kazka suvalgau. Taip isvengdavau vemimo. Pameginkit imbiera, ar jo tabletes.
Linkiu, kad savijauta pageretu
Abra parašė:
Aktyviai neplanavime. Bet tam ruosemes. Gerem abu gelezi ir foline rugsti. Sausio 4d buvo skaudi. Nes 11sav suzinojom, kad nustojo vystytis...padare abrazija. Po jo…
Na dabar gausite Kalėdinę dovanelę abu
Smagu, kad taip per tą mėnesiuką susiplanavot
Bus sesei į kompaniją
Abra parašė:
Oj kokia pazistama man tokia savijauta. Su 1 nestumu vemiau iki 17sav.diena is dienos po 5-8 kartus. Lasaliniu nesuskaiciuosiu kiek sulasejo tuo metu...
Aciu
sakiau vyruj kad nupirktu tu tableciu...as laukiu 3 kai buvo 20 metu buvo lengviau...bandziau ir as dziuvesiu taip visko po truputi pakramtyt nu nieko negaliu...istisai vemiu...
Salomėj parašė:
Na dabar gausite Kalėdinę dovanelę abuSmagu, kad taip per tą mėnesiuką susiplanavot
Bus sesei į kompaniją
![]()
Sese labai nori tureti sese ar broli
Tuo metu (kai tikriausia vyko implantacija) sese atejo verkama, ir sako: mama, kodel as neturiu seses? Tada abi apsikabine asareles braukem. Ir as jai pazadejau, kad kadanors ji tures sese arba broli
Evaite parašė:
Jungiuosi ir as prie jūsųsnd sužinojau, kad ir mes laukiames, tik dar lb mazi, todel nezinome kiek tiksliai mums laiko, po dviejų savaičių antras vizi…
Sveikinimai istojus i musu gretas..
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai