misdrieziuke parašė:
Ny zinokit kokios durnos mintys kylt pradejopaskaiciau forumus tai susisuko galva
Tau tikrai susisuko protas
taigi buvo 2grazios juosteles....na jiegu nesilauki tai susirgai gal mm?
atsipalaiduok ir dziaugis savo 3kruopyte
misdrieziuke parašė:
Ny zinokit kokios durnos mintys kylt pradejopaskaiciau forumus tai susisuko galva
Tau tikrai susisuko protas
taigi buvo 2grazios juosteles....na jiegu nesilauki tai susirgai gal mm?
atsipalaiduok ir dziaugis savo 3kruopyte
misdrieziuke parašė:
Bet rysketi pradejo anksciau nei uz 5min? Ar tik tuomet, kai jau isdziuvo?
Jeigu labai neramu. Duosiu patarima.
Pasidaryk sysiu i induka, o vaziuodama pas mama prasuk pro vaistine. Ir pakartosi NT masinoj. Juk yra kazkox valandu tarpas per kada reikia tyrima padaryti. Tik svarbu sysiaus nesurauginti... Pasiskaitinek NT instrukcijas.
As taip esu keliskart darius. Rezultatai nenuvyle
Froke parašė:
Man kartais irgi kyla noras patikrint ar laukiuosisonus tik kartais paskausta ir tiek,o pas gydytoja tik geguzes 2d...hmmm
Jausi pagal save. Jeigu niekas nieko, nesiok kaip nesiojusi. Juk dar mazas kleckas (ne svoriu, bet amziumi) nori mamos meiles.
Mano pupa buvo 1,5 m ir jau lakste, kai pastojau. Tai vis sakydavau, kad mamai popa, reikia duot rankyte ir eiti paciai. Man labai traukdavo pilva nuo svoriu... Tad mes daugiau sededavom, guledavom apsikabinusios
Sveikos
dar biski per anksti klausti tokiu dalyku, bet labai jau rupi.. Sakykit ar yra tokiu, kurios jau iskart po gimdymo "vienos" augino leliu? Turiu galvoje, kad vyras neina atostogu, dirba kaip dirbes? Maniskio namie nebuna nuo 9 iki kazkur 7-8, kai sportuoja iki 10. Kazkaip uzpludo baimingi jausmai, kad pradzioj vienai bus lb sunku..
Sopfye parašė:
Sveikosdar biski per anksti klausti tokiu dalyku, bet labai jau rupi.. Sakykit ar yra tokiu, kurios jau iskart po gimdymo "vienos" augino leliu? Turiu galvoj…
Labukas...na tikrai nera lengva vienai...o ypac jiegu dar namie laksto mazej...gerai jiegu bus ramus...bet jiegu ne
jiegu bus viskas gerai tai maniskis eis menesiuj
misdrieziuke parašė:
4-5 minutes net instrukcijos nurodyta kad tik po tiek laiko vertinti rezultata, tad jei jums pasirode antra juostele per 4-5 min nesukit galvos ir dziaukites nestumu.
Froke parašė:
Man kartais irgi kyla noras patikrint ar laukiuosisonus tik kartais paskausta ir tiek,o pas gydytoja tik geguzes 2d...hmmm
Mano dvimetis irgi labai ant ranku nori, bet ne nesiojamas but o vat tiesiog pas mama ant ranku, tai jei yra galimybe atsisedu ir jis ateina apsikabinti, bet va i auto kedute reikia ikelti iskelti, niekur nedingsi, kai salia vyras visada jis ima, aisku man po kiekvieno jo pakelimo tikrai maust pilva pradeda, todel jau dabar jam aiskinam kad mamytes pilve gyvena leliukas ir mamytei sunku nesioti du vaikucius, kartais padeda kartais ne, per laika manau supras
Katinaa parašė:
Sveikos. Ar jau jauciat kokius simtomus nestumo ?![]()
Labas
Kol kas tik krutine ir kartais pilva pamaudzia
mums septinta savaite.
Siandien bandziau namus susitvarkyti, truputeli pasveiciau vonia, pasilanksciau ir jau pilva maudena, tai mano siandienos tvarkymasis baigtas, apie siurbima net nebesvarstau, paliksiu si malonuma vyrui
Padirbejau valandele, dabar jau guliu nugara istempusi
O jus?
Planuojanti4 parašė:
Labas![]()
Kol kas tik krutine ir kartais pilva pamaudziamums septinta savaite.
Mano mm buna 29 cd, dabar 33 cd , testo dar nesidariau, bijau
daug kartu neigiama maciau
palauksiu pora dieneliu
Planuojanti4 parašė:
Labas![]()
Kol kas tik krutine ir kartais pilva pamaudziamums septinta savaite.
Man tai panasiai- truputi patvarkiau buta, ir viskas, pavargau...
Krutines neskauda, strenas kazkiek maudzia...
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai