Sharonfruit parašė:
O ar turim mes gruodziuku uzdara grupe?
taip yra, uzeikit pas mane i profili ir matysit, galesit prisijungti
Sharonfruit parašė:
O ar turim mes gruodziuku uzdara grupe?
taip yra, uzeikit pas mane i profili ir matysit, galesit prisijungti
Gabiiii parašė:
Merginos, padekit.. Nezinau ka daryt. Mmm veluoja 14 dienu, krutine jautri, pilvas ispustas, desiniam sone kartais sugelia staigiai, ir praeina ataigiai. Nestumo te…
laukti 19 dienos tik tiek.
Sveikutes
Zinokit gimus vaikui, savaime viska ismoksit. Ir maudyt ir rengt ir visa kita
motina gamta taip sutvarkius
Na as dar nevemiu bet papykina jau neblogai
Seima po biski susitaike, mama jau net pajuokauja sia tema
Tai tiek. Auginu savo zirniuka ir laukiu vizito pas gine
Eisiu kambarius tvsrkytis, nes jau baaaaisu. Plius vyresneliui reikia suruosti kostiuma i dainu svente ir pasiut spektakliui jaucio apranga
agne.j parašė:
Man tevu- darzelio skaiciuokle rodo 8 nestumo savaite. Pas ginekologe einu treciadieni, tai laukiu nesulaukiu ka pasakys apie mano zirniuka![]()
tevu darzelio skaiciuokle rodo einamaja savaitele, jei raso 8, tai jums 7 savaiteles
-kruopyte parašė:
tevu darzelio skaiciuokle rodo einamaja savaitele, jei raso 8, tai jums 7 savaiteles :wubTaip, tai supratau
aciu Jums
![]()
Neringuteaa parašė:
Sveikos, jungiuosi ir as i jusu gretas. Gimdymas pagal skaiciuokle gruodzio 19!!pastojau su antru tik po 3bandymo, o kaip sekesi jum?;)
"tik"?
jus esat labai laiminga, kad TAIP greitai pastojote. kadangi yra tokiu kurie pastojo tik po metu, ar dvieju...
-kruopyte parašė:
"tik"?jus esat labai laiminga, kad TAIP greitai pastojote. kadangi yra tokiu kurie pastojo tik po metu, ar dvieju...
Hmmm... As po 4 metu pastojau.
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai