eglytee parašė:
O man ispuola taip kad ta pacia diena pas genetikus ir pas ginekologe...ketvirtadieni eisiu pas gine tai paprasysiu kad 12 sav. Echo padarytu sia savaite nes geneti…
Tokiu atveju neverta ginei echo daryti (bent jau as taip manau)
eglytee parašė:
O man ispuola taip kad ta pacia diena pas genetikus ir pas ginekologe...ketvirtadieni eisiu pas gine tai paprasysiu kad 12 sav. Echo padarytu sia savaite nes geneti…
Abra parašė:
o as kaip tik pasidaryciau, nes ir gine sprando rauksle matuoti turi, tai sulyginciau poto ginekologes ir genetiku matavimus. dvi nuomones geriau nei viena
-kruopyte parašė:
o as kaip tik pasidaryciau, nes ir gine sprando rauksle matuoti turi, tai sulyginciau poto ginekologes ir genetiku matavimus. dvi nuomones geriau nei viena![]()
Ne ta pacia diena echo butu, tad manau rodmenys tikrai kazkiek gali skirtis
Abra parašė:
Ne ta pacia diena echo butu, tad manau rodmenys tikrai kazkiek gali skirtis![]()
manau, kad tikrai ne zymiai skirtis turi.
Ativ parašė:
Sveikos mamytes, kurios is Kauno kur darotes genetinius tyrimus?
Aš ne iš Kauno, bet mane gydytoja siuntė į klinikas.
pifpaf parašė:
Aš ne iš Kauno, bet mane gydytoja siuntė į klinikas.
Ar del kazkokios priezasties siunte?
brunette parašė:
Žinau kad aviečių lapų arbatos nepatartina gerti nėštumo metu, nes neva ji iššaukia priešlaikinį gimdymą, kas nėra moksliškai įrodyta![]()
Sveikos, ir as pasisakysiu pagaliau
na nezinau kaip ten galima ar negalima, bet as asmeniskai labai avietes myliu, ir avieciu uogienes arbata man vienintelis vaistas pries persalima nestumo metu. Su pirmu nestumu gydziausi liepziedziu arbata, geriau jos visa nakti, kol neisejo i wc
o po vaistinej pasake, kad jos gerti nestumo metu nepatariama
tai sakau organizmas pats atsisake jos
Ativ parašė:
Sveikos mamytes, kurios is Kauno kur darotes genetinius tyrimus?
Kauno klinikose. Apsilankyti reikia 11-13,6 sav. Padaro issamu echo ir paiima kraujo is venos. O tolesni tyrimai priklauso nuo siu buvusiu rezultatu.
Darausi, nes turejau vaikeli gimusi "su puse sirdies", su kuriuo atsisveikinom po keliu operaciju..ir pries si buves nestumas nustojo vystytis...
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai