erikita parašė:
Klausykit, o ar jums visoms buvo implantacinis kraujavimas (nežymus patepliojimas truputį prieš turėjusių prasidėti mėnesinių dieną arba tada, kai jos turėjo prasid…
Man ana sekmadieni taip buvo o menesines turejo but 1madieni
erikita parašė:
Klausykit, o ar jums visoms buvo implantacinis kraujavimas (nežymus patepliojimas truputį prieš turėjusių prasidėti mėnesinių dieną arba tada, kai jos turėjo prasid…
Man ana sekmadieni taip buvo o menesines turejo but 1madieni
erikita parašė:
Man nebuvo
erikita parašė:
Man nieko nebuvo.
As Sauluze parašė:
Kada geriausia padaryt dbr testuka kad tiksliau parodytu? Nes uzvakar dariau tai pasirode kazkoks vos iziurimad vaiduokliukas po kurio laiko..bet nlb noris pasitik…
O tai kada mmm turi prasideti? Turejo prasideti pries 4 dienas ar kaip? Jei mmm turejo jau prasideti, gal reikia pasidaryti jautresni testuka
As Sauluze parašė:
Buvo rudas patepliojimas pora d ciklo viduryje...ar galejo but implantacinis? Nes skaiciau kad daugeliui rusvomis patepa..tai va ir tokioj nezinioj kad siaubas![]()
As tokia pat kaip ir jus...
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai