waidute2 parašė:
Ar baltymas slapime labai blogai?![]()
Paskaitykit intetnete, bet negerai man atrodo. Sakydavo man vis daktarė svarbiausia kad nebūtų šlapime baltymo tada bus viskas getai. Bet niekada nesidomėjau nes pas mane viskas gerai buvo.
waidute2 parašė:
Paskaitykit intetnete, bet negerai man atrodo. Sakydavo man vis daktarė svarbiausia kad nebūtų šlapime baltymo tada bus viskas getai. Bet niekada nesidomėjau nes pas mane viskas gerai buvo.
Jurgita86 parašė:
Paskaitykit intetnete, bet negerai man atrodo. Sakydavo man vis daktarė svarbiausia kad nebūtų šlapime baltymo tada bus viskas getai. Bet niekada nesidomėjau nes pa…
Del to kraujospudzio darys tyrima,ir ziures ar nera baltymo. Tai taip ir supratu kad kazkas negerai jai jo rastu
waidute2 parašė:
Man bent jau gine sakė kad jei šlapime yra baltymo tai negerai yra
simi parašė:
Man siandie padare membranu atskyrima. Ar jum, kam tai dare, paskatino gimdyma? Mes tikimes kad pajudes reikalai ;)
;) po maziau nei val prasidejo veikla sh siuo lelium. O su pirmu po kokiu 4 val.
waidute2 parašė:
Del to kraujospudzio darys tyrima,ir ziures ar nera baltymo. Tai taip ir supratu kad kazkas negerai jai jo rastu
Taip tai man ir tikrina nuolat tai dėl spaudimo... Bet niekada nerado tai kažkaip ir neklausiau kas kaip.
Mamyte_V parašė:
Mano racionas nepasikeite, mazyle daug miega, todel galiu ir as su kompiuteriu pasedeti ar drabuzius issiskalbti. Kadangi gimdymo metu suplysau, tai dziaugiuosi, ka…
oi mano suvalgydavo bent 40 ml.pora kartu net po 60-70 ml suvalgydavo.20 ml tai tikrai manau mazoka.o ka valgot?nes kiek ziuriu tai daug ko negalima del pilvelio skausmu
putpele parašė:
;) po maziau nei val prasidejo veikla sh siuo lelium. O su pirmu po kokiu 4 val.
Wow kaip greit ;) mes i miesta isvarem su dukryte pagastrolint ;)
zivile 34 parašė:
Merginos, gal yra grupe nauja musu geguzinukams? Galetumum keltis ten jau susilaukusios, nes klausimu vel tukstanciai kils visim o busimas mamytes paliktumem cia ra…
Tai reiktu gal sukurt ta grupe
waidute2 parašė:
Yra kazkokia norma, man budavo slapime bet mazai, tai gine ir akusere sakydavo , kad nestukems ji leistina
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai