Ausra.. parašė:
Man irgi tas pats klausimas del Klaipedos gydytojudaug priestaringu nuomoniu apie tuos pacius
Man irgi tas pats, neapsisprendžiu pas ką geriausiai būtų....
Ausra.. parašė:
Man irgi tas pats klausimas del Klaipedos gydytojudaug priestaringu nuomoniu apie tuos pacius
Ausra.. parašė:
Pas gydytoja Bondarenko Irina. Ji padejo issaugoti mano pirmaji nestuma, daug padejo. Antraji taip pat jai patikesiu. Dirba ji ir vaisingumo klinikoje ir trecioje poliklinikoje
Neringut91 parašė:
As tai pas Satku lankysiuosi
Kvapioji vanilė parašė:
Sveikutės, gal galėtumėte rekomenduoti kokią gerą ginekologę Vilniuje, pas kurią lankotės nėštumo metu?
Sveiki, aš pas D. Variakojienę vaikštau, ir pirmą nėštumą mane prižiūrėjo
Just.Just parašė:
Paskui parasykit atsiliepima kaip sekesi. Man tai tik pirmajamam vizitui reikia daktares, nes seip turiu tikrai gera ginekologeo idomu vyras gali dalyvauti apzi…
savo parašė:
Sveikos ;-) o man yra visi nėštumo požymiai- lengvas pykinimas, nuovargis, krūtinės skausmas ir t.t. Tačiau nejaučiu jokio pilvo raižymo ar tempimo. Būna kartais ka…
Sveiki, tikrai nereikia nerimauti, mano mama dirba nestumo patalogijoj, tai su ja pasitariu, jeigu nekraujuojat, netepliojat, nera skausmu, tai viskas yra gerai
nusiraminkite ir dziaukites laukimu
Lel. parašė:
Turiu klausimą toms, kurios privačiai lankotės pas daktarę, kiek mokat?
uz pirma vizita kurio metu tik echo ziurejo mokejau 25 eur. O siaip kol nebuvau nescia, ziuredavo echo, + ant kedes ir konsultacija 60 eur.
Lel. parašė:
Turiu klausimą toms, kurios privačiai lankotės pas daktarę, kiek mokat?
Su siuntimu ejau i privacia, mokejau 12€ berods uz pilna apziura (ant kedes, echo ir konsultacija). Be siuntimo butu apie 50€ kainave. Turbut nevisos klinikos su siuntimais pigiau daro.
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai