Svajoklė27 parašė:
mano pilvuko jau niekaip nenuslepsi foto daryta ryte nevalgius ir negerus, vakare buna vos ne dvigubai didesnis![]()
![]()
pas mane panasu, vakare irgi dvigubai didesnis
Svajoklė27 parašė:
mano pilvuko jau niekaip nenuslepsi foto daryta ryte nevalgius ir negerus, vakare buna vos ne dvigubai didesnis![]()
![]()
pas mane panasu, vakare irgi dvigubai didesnis
Svajoklė27 parašė:
![]()
oho koks puziukas
Kk90 parašė:
Man ginė liepė ties 13 sav. nustoti gerti folio rūgštį ir toliau gerti tik žuvų taukus, papildomai nieko negerti.
Mano gine ta pati liepe ;) ir su pirmu vaiku tiek geriau... gale tik gelezies gavau, bet jokiu daugiau papildu neteko naudoti (abieju nestumo gines skirtingos)
Svajoklė27 parašė:
![]()
Koks gražus pilvukas
pas mane irgi jau panašus
Aleksandra29 parašė:
Ačiūkol kas echo viskas gerai, tačiau dar nedarėme kaklo raukšlės matavimo. Kažkaip bijau to matavimo, jau paprašiau, kad vyras kartu eitų. Manau, kad jeigu mat…
Kodel bijote? Jus rizikos grupeje?
Apie vardus kalbėjot. Aš svaigstu apie mergaitę Juną. Studijuodama užsieny turėjau kambariokę vardu Yunna - talentinga smuikininkė, nuostabus žmogus. Tai man tas vardas toooks artimas širdžiai. Bet vyras griežtai prieš - čia jau pirmo nėštumo metu kariavom, bet gimė berniukas ir problemos neliko. Dabar vis sakau, kad Juna pilvelyje gyvena. Gal per pusmetį įtikinsiu
Arba vėl berniukas problemą išspręs
Palange parašė:
Apie vardus kalbėjot. Aš svaigstu apie mergaitę Juną. Studijuodama užsieny turėjau kambariokę vardu Yunna - talentinga smuikininkė, nuostabus žmogus. Tai man tas va…
Yr dar dailiojo ciuozimo cempione yuna kim
makle parašė:
Klausimas >10 sav nestukems - ar jums jau praejo pykinimas???as vis laukiu ateinanciu savaiciu kaip isganymo... atrodo, kad niekada sita kankyne nesibaigs :z…
Man su 11sav. baigėsi
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai