Sweetme parašė:
Kur rasti ta privacia grupe?![]()
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2017-liepinukai/page/5#post-16962838
Sweetme parašė:
Kur rasti ta privacia grupe?![]()
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2017-liepinukai/page/5#post-16962838
ŽydrūnėM parašė:
Mums planuoja liepos 1 tai nežinau kur teisingiau jungtis birželis ar liepa?![]()
jei liepos 1 tai liepa?
Faktūra parašė:
Na aš nežiūrėsiu, kaip auga, tik ar į normas telpa skaičiukai pagal savaiteskiek maždaug turėtų būti HCG 5+ savaitės?
Pritariu mergaitėms, priklauso iš tikrųjų dar ir nuo laboratorijos, nes kiekviena skirtingai tas ribas surašo. Aš irgi dariausi HCG tyrimą, tai mano rezultatas buvo 220,60 - čia kai buvo 4 sav. Ginekologė sakė, kad tokiam laikui rezultatas tikrai geras, po to kai nuėjau pas ginekologę po savaitės, patvirtino, kad žirniukas įsitvirtinęs gimdoje ir yra jau 5 sav. Labai linkiu Jums kuo geriausių rezultatų!
Norkūnė parašė:
sveikos, aš visai neseniai sužinojau kad esu nėščia, bet dar pas gine nebuvau, galvoju palaukti, kad patartumėt užsirašyt pas gydytoją?![]()
Sveikinimai!
Jei jau 5 sav., tuomet luktelk dar pora savaičių ir 7 sav.nueik - tada pažiūrės, ar vaikutis įsitaisęs gimdoje ir jau turėtum pamatyti širdelę
Kumutuke parašė:
as abu vaikucius gimdziau nesitarusi, likau patenkinta,manau daug kas priklauso ir nuo gimdyves charakterio bei nusistatymu. Pati atvykau su sypsena, mandagi, nesid…
Sveikute ziuriu jus irgi trecia leliuka turesit
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
vaikelį planuojame jau nuo 2025.09... o kelionę tęsiame Reprodukciniame centre.. :wub…