JulijaaaK parašė:
Butu kiekvienai manau smagu rasti bendraminciu, padiskutavimui, pasidalinti naujais pojuciais. Galbut ir Gruodinukiu cia yra? ?
Labas
Taip, yra
Iš kokio Jūs rajono?
JulijaaaK parašė:
Butu kiekvienai manau smagu rasti bendraminciu, padiskutavimui, pasidalinti naujais pojuciais. Galbut ir Gruodinukiu cia yra? ?
Labas
Taip, yra
Iš kokio Jūs rajono?
indirim parašė:
LabasTaip, yra
Iš kokio Jūs rajono?
![]()
Smagu
is A. Šanciu, o Jus?
JulijaaaK parašė:
Smaguis A. Šanciu, o Jus?
![]()
Eiguliai ;)
indirim parašė:
Eiguliai ;)
Kada terminas Jusu?
gabi22 parašė:
Sveika, malonu, ir kaip sekasi auginti suneli? Kaip gimdymas praejo? Kuriuose gimdymo namuose gimdet? ??
Aciu,neblogai sekasi
mazylis gan ramus vaikas,tik dabar dantukai vargsa kankina
gimdymo veikla neprasidejo,tad mane skatino. Negaliu skustis,pagimdziau greit ir be komplikaciju. Gimdziau Kauno klinikose. Gimdymas man nebuvo toks baisus,kaip dabar prisimenu,baisi man buvo pirmoji savaite. Reikejo susivokti kas ivyko,kaip viskas pasikeite (gyvenimo ritmas,rezimas ir pan),priprasti prie naujo statuso ir vaidmens
Sveiko busimos ir esamos mamytes, kreipiuosi i jumis.. Pries gera menesiuka ar truputi daugiau turejau voti tarp sedmenu virsuje, negalejau nei miegot, nei gulet, nei sedet, ar paeiti.. Kankinausi virs savaites, toje pacioje vietoje vel atsinaujina, atsiranka skausmas vis didesnis, guzas dideja.. Dabar ir vartytis lovoje jau nera lengvapilvukas gan didokas, gal zinote kaip viska paspartinti ar malsinti skausma? Jau nebezinau ka reikes daryti.. Nestumo 5 menuo..
Juliaaa. parašė:
Tai kam tu save taip kankini? geriau, nuvyk pasikonsultuok su savo gyd.arba gine.
Linute nainainai parašė:
Tai kam tu save taip kankini? geriau, nuvyk pasikonsultuok su savo gyd.arba gine.
As UK siuo metu esu, spali tik grysiu.. O cia nelabai ka jie ir pasakys, nebent, kad pjauti, o be nuskausminamuju nelabai ir iseitu..
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai