Leidi parašė:
Sveikutes, tos kurios jau pagimdete gal zinote isema kateteri kai jau vaikas gimsta? Ar dar kelias dienas ji laiko?![]()
Man iskart gimdykloje iseme po gimimo ?
Leidi parašė:
Sveikutes, tos kurios jau pagimdete gal zinote isema kateteri kai jau vaikas gimsta? Ar dar kelias dienas ji laiko?![]()
Man iskart gimdykloje iseme po gimimo ?
Kiau parašė:
Musu dukryte paskubejo, vakar ryte pasirode 3220 g svorio ir 52 cm ugio tecio mergaite ?
Sveikinimai !?kiek sav ? Kaip gimdymas ?
Kiau parašė:
Musu dukryte paskubejo, vakar ryte pasirode 3220 g svorio ir 52 cm ugio tecio mergaite ?
Sveikinam
?????
Kiau parašė:
Sveikinimai
Leidi parašė:
Jeigu jums viskas ok, isima, o jeigu mato, kad reikes kazka lasinti, palieka. Na, jei busite labai nusilpusi ir pan. Man su pirma siek tiek palaike, nes baisiai silpna buvo, bet greit atsigavau ir iseme.
ligita556 parašė:
sveikutes, gimdymo terminas buvo kovo 9 diena , bet veluojam ir dar nezada lysti lauk pati ,jokiu saremiu nejauciu , 21diena bus gimdymas skatinamas (tikiuosi to ne…
Mano lygiai tokia istorija, jau tas laukimas zudo ? Linkiu kuo greiciau ?
-Ak- parašė:
Jeigu jums viskas ok, isima, o jeigu mato, kad reikes kazka lasinti, palieka. Na, jei busite labai nusilpusi ir pan. Man su pirma siek tiek palaike, nes baisiai sil…
O kam gimdymo metu kateteris? Ka jie ten lasina pacio gimdymo metu? Bent pasako?
ligita556 parašė:
sveikutes, gimdymo terminas buvo kovo 9 diena , bet veluojam ir dar nezada lysti lauk pati ,jokiu saremiu nejauciu , 21diena bus gimdymas skatinamas (tikiuosi to ne…
Kai kurioms mamytems padeda myliukas,ananasai, astrus maistas ,lipimas laiptais
Stinna parašė:
O kam gimdymo metu kateteris? Ka jie ten lasina pacio gimdymo metu? Bent pasako?
Kateteri iveda del visa ko, kad jei reiketu extra cezari organizuoti, kad neprarasti brangiu sekundziu, plius jei prasidėtų traukuliai, tai įvesti kateteri jau extreemas.
O taip i kateteri gimdymo metu gali buti suleidziami vaistai nuo skausmo, skatinamieji (oxytocinas), statomos skysciu ar antibiotiku lasines (jei yra indikacijos).
O del klausimo ar pasako. Statant lasines taip. O kai reikia greito reagavimo, suleidziant vienkartine doze, dazniausiai ne.
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai