Lėja-fėja parašė:
Suvalkuose ne kažką rasit, bet pavažiavus iki bialystoko turgaus tikrai surasit visko ko reikia ir aišku geresnėmis kainomis nei pas mus![]()
Ačiū už info☺️
Lėja-fėja parašė:
Suvalkuose ne kažką rasit, bet pavažiavus iki bialystoko turgaus tikrai surasit visko ko reikia ir aišku geresnėmis kainomis nei pas mus![]()
Ačiū už info☺️
Agatiii parašė:
sveikutes , mums 16 savaciu, vakar daktare uzklause gal kartais judesiukus jauciate, sakau nu kad ne, visur skaiciau kad jei pirmasis nestumas tai nuo 19 savaites k…
Kai jau bus, tai ir suprasit ;)
Agatiii parašė:
sveikutes , mums 16 savaciu, vakar daktare uzklause gal kartais judesiukus jauciate, sakau nu kad ne, visur skaiciau kad jei pirmasis nestumas tai nuo 19 savaites k…
man su pirma velai jautesi gal tik nuo 22 sav (placenta buvo priekineje sienoje), su antru pajauciau 16+kazkiek (placenta ant gimdymo taku buvo, veliau pakilo, bet buvo galinej sienoj), su siuo dar nejauciu, bet anksti nesitikiu, nes placenta vel priekinej sienoj. Jausmas man buvo toks kaip zarnynas kartais juda, na sunku apibudinti, bet realiai juda, ir tai daro kas diena ir daznai
Agatiii parašė:
Man pirmas nestumas, bet jauciu judesiukus jau nuo 15sav
tobulas jausmas kaip zuvyte pilvelyje ypac jauciasi kai aktyviau pajudu
mamytesaulyte parašė:
Man irgi matos, jau nuslepti butu nebeimanoma.
Ar dar kurias kankina pykinimas? Nesuprantu, kada tai baigsis???
Ir mane dar jis kankina...
princeses parašė:
Mamytes ar kas susidurete su kirksniu skausmu? Jis labai jauciamas kai pasedi ir atsikeli eiti. Su pirmu buvo bet tik nuo kokio 7men bet va su antru jau kokia gera …
Man taip yra jau nuo 6sav.gyd sake tai gimdos raisciai. Man lovoje verciantis dazniausia nudiegia nemaloniai. Nuramino, kad nieko cia blogo...
mamytesaulyte parašė:
Man irgi matos, jau nuslepti butu nebeimanoma.
Ar dar kurias kankina pykinimas? Nesuprantu, kada tai baigsis???
Mane labai kankina, sakau labai, nes negaliu nieko valgyti, toks vaikelis išrankus jog ką daugiau suvalgau ta vel viska atgal atiduodu...
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai