Ždanko parašė:
Pas mane 6 sav nemate, 8 sav pasake kad dvynukai 😇 6 sav nemate todel kad jie vienoje placentoje 🥰
O kaip faina, bus vienodi vaikuciai
Kazi broliukai ar sesytes ?
Ždanko parašė:
Pas mane 6 sav nemate, 8 sav pasake kad dvynukai 😇 6 sav nemate todel kad jie vienoje placentoje 🥰
O kaip faina, bus vienodi vaikuciai
Kazi broliukai ar sesytes ?
Gaja parašė:
O kaip faina, bus vienodi vaikuciaiKazi broliukai ar sesytes ?
Agam sake identiski ☺️😇 bet va dar nesirodo 🙈🙈🙈
Ždanko parašė:
Agam sake identiski ☺️😇 bet va dar nesirodo 🙈🙈🙈
Musu taip pat identiski kita savaite echo gal jau zinosim ka turesim
katinko93 parašė:
Musu taip pat identiski kita savaite echo gal jau zinosim ka turesim![]()
Va ir kaip smagu 🥰🥰Mane snd is ligonines paleido 😁😁tai registruosiuos pas savo ginekologe kitai sav ziuresim gal ji jau ka nors matys ☺️☺️
Sveikos, noriu prisijungti, bei pasidalinti savo laukimu 🤗 laukiam dviejų pipiriukų berniukų, jau 26 savaitė, visas nėštumas kaip sviestu teptas, vaikiukai yra vienos placentos, bet jau kaip ir peršokom transfuzijos riziką tai džiaugsmo užpildas niekaip neišblėsta . Kaip laikotės jūs?
Cukrainė parašė:
Sveikos, noriu prisijungti, bei pasidalinti savo laukimu 🤗 laukiam dviejų pipiriukų berniukų, jau 26 savaitė, visas nėštumas kaip sviestu teptas, vaikiukai yra vie…
As jau sunkiai, man jau +18kg tai judet uh kaip nepatogu.Nugara,sonus skauda.Ksi ilgiau vietoj pastoviu,pradeda pedas skaudas,as manau del svorio tokio.Niekad 80kg nesveriau,o db va toks banginis jauciuosi.Laukiu susitikimo su maziais ir kada gi jausiuos komfortiskai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai