meilybe21 parašė:
Sveikos, kiek jusu vaikai sveria?
10kg
meilybe21 parašė:
10kg
Wiku parašė:
10kg
Mano berniukas 10kg 1metai 2men. Šiandien svere ir daktere sake mažas.
meilybe21 parašė:
Mano ~10,5kg, nieko nesakė, kad mažoka būtų, ūgis 81cm. Tad manau viskas pas jus gerai su svoriu, ypač jei vaikas valgo, judrus
meilybe21 parašė:
11 kg, 1,2 m., ūgis - 74 cm. Viskas normose, kreivėje per vidurį
meilybe21 parašė:
Tegu pasikaria.. 🙄 musu dama irgi 1m ir 2men. Ugis 78cm. Ilga ir kuda. Man atrodo normali. Valgo daug, apetitu nesiskundzia, tfu tfu tfu, jei ne dantys. Uzkandziauja. As suprantu, kad musu amziaus vaikai turetu svert bent 1-2kg daugiau, bet jei nera is kur tu kg priaugt, tai neprilipinsiu. Vaikas judrus, pavalgius, po 10min vel sako niam, o buna sukirtus 500-550g koses, tai kur dar?!..
Manau su laiku visi issygins.
Wiku parašė:
Tegu pasikaria.. 🙄 musu dama irgi 1m ir 2men. Ugis 78cm. Ilga ir kuda. Man atrodo normali. Valgo daug, apetitu nesiskundzia, tfu tfu tfu, jei ne dantys. Uzkandziauj…
Maniske ir ismatavo pries kelias dienas 78cm ir 9,3kg. Bet pagal mane ji bus aukstesne, nes jau nesioja 86dydi
meilybe21 parašė:
11kg, ugis 77cm
Milais parašė:
Mano sveria 8,7 kgvalgo normaliai, bet normaliai ir kakoja
tiesa, pas mane neišnešiotukė su 1,3 kg gimimo svoriu. Aš jau dėl kilogramų galvos nebesuku, svarb…
Maniske metuku tiek svere
. Bet per 2 men kazkaip soktelejo svoris, aisku, ji pastoviai amam rekia
. Man atrodo, kad normaliai sveria mano vaikas, kelnes dauguma smunka, bet sukames
neringoselis parašė:
Maniske ir ismatavo pries kelias dienas 78cm ir 9,3kg. Bet pagal mane ji bus aukstesne, nes jau nesioja 86dydi
Pas mus su rubais skirtingai, turbut del gamintoju.
Bet manau visi vaikai normalus ir maziau stresuot mums papildomai
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai