2020.12.17 18:13 (prieš 5 m.)
Aguona_ parašė:
Nu va gana saugiau nei kopėčios, bet aš tai paranojikė matyt tuo klausimu 😃🙈 bet aišku čia gi nėra koks tai baisus sprendimas, bet yra niuansų
Man tai tie laipteliai tikrai saugiau, bet jei paranoju ziurint, tai tada baldus tik paminkstintus reiktu pirkt
Jei paciai reiktu 2 vaikus sutalpint i viena kambari ir netilptu kitaip, tai kito varianto ir neliktu. Man neteko to svarstyt, nes pries tai name buvo 4 miegamieji ir dabar tiek. Bet man drauge kazkada parode situos baldus ir isidemejau kokie jie apgalvoti
Liuka parašė:
Dviaukštės tikrai nenoriu, nes yra du kambariai panoms, tai gal neverta. Mūsų abu kambariai vaikams po 11 kv, bet su tom dviem lovom kažkaip vargas, žinant, kad ir …
Jei yra 2 miegamieji vaikams, tai iseiciu zymiai daugiau. As galvojau, kad yra vienas ir reikia sutalpint
. Tai gal tikrai verta paziuret tas ikea loveles kurios didinasi, nes tada tikrai uzteks ilgam
As pati del taupumo sunui jau darysiu paauglio kambari su lova 120*200cm, o jam tik 6metai beveik bus, nes atrodo kvaila po poros metu vel pirkt baldus