MLiepsna parašė:
O nu va, atradot kas tinka 🥰
Gal galit pasidalint kokius lašiukus pasiūlė? Mano panelė miega 12h-12.5h max per parą ir niekaip daugiau 🤔 nors rašo tarp 12-15val per parą normalu, gal tik Šeip nėra miegalė🙄
MLiepsna parašė:
Gal galit pasidalint kokius lašiukus pasiūlė? Mano panelė miega 12h-12.5h max per parą ir niekaip daugiau 🤔 nors rašo tarp 12-15val per parą normalu, gal tik Šeip nėra miegalė🙄
Wisagale parašė:
Gal galit pasidalint kokius lašiukus pasiūlė? Mano panelė miega 12h-12.5h max per parą ir niekaip daugiau 🤔 nors rašo tarp 12-15val per parą normalu, gal tik Šeip n…
Daktare liepe gert Nota,bet pasirodo jie isimti is pardavinu,vaistinej pasiule tabketes "dormikind", bet jus pasiyarkit su daktare, jei nera jokiu simptomu, kad vaikas prastai jauciasi, gal tikrai tiek uztenka, nors man daktare sake, kad jo amziui miego tikrai mazai,o dar ir simotomai yra,kad trukumas poilsio
Wisagale parašė:
Gal galit pasidalint kokius lašiukus pasiūlė? Mano panelė miega 12h-12.5h max per parą ir niekaip daugiau 🤔 nors rašo tarp 12-15val per parą normalu, gal tik Šeip n…
O kur jus radot info,kad 8-9men kudikiui uztenka 12-15val? Nes niekur neradau tokiu terminu
Wolfi parašė:
Nu apšvieskit mane. Vitaminas D kūdikiams parduodamas su receptu ar be? Mes Vokietijoje visada gaunam receptą, bet to vitamino užtenka berods 100 dienų. Kadangi esa…
Teko pirkti su receptu mums. Tik receptas nemokamas
Airaja parašė:
Ar daro jūsų vaikučiai ne ne ne ne purtydami galvyte? Bet iš lempos o ne norėdami pasakyti ne?
Daro, kai nori jau miego
MLiepsna parašė:
Ir mes panašiai laiko miegam, ir daktarei sakiau, bet sakė normalu
Wolfi parašė:
Mano bedantis turbūt greičiau pradės vaikščioti nei dantys išdygs 🙈🙈🙈
Oho, koks sportiškas bedantis
MLiepsna parašė:
Daktare liepe gert Nota,bet pasirodo jie isimti is pardavinu,vaistinej pasiule tabketes "dormikind", bet jus pasiyarkit su daktare, jei nera jokiu simptomu, kad vai…
O kokie simptomai dėl trūkumo miego?
Rigi parašė:
O kokie simptomai dėl trūkumo miego?
Maniskis tik pabunda ir nenustodamas ziovauja,trina akis lyg noretu miego,ir tai nera pora min po atsikelimo,tas vyksta beveik visa diena 🤦
Rigi parašė:
Kaip išmokyti šliaušti į priekį žmogutį? Antras mėnuo tik atgal..
O zaisliukai? Telefonas nevilioja? Paieskokit kokios kineziterapiautes, as seku instagrama fitlittleones,tai ten daug variantu parodo,dar galima asmeniskai uzklaust,jei kas aktualu
o siaip gi vezys 😂
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai