Balta varna parašė:
Mano dukryte eina miegot 20 val. Keliasi karta nakti valgyt, o zaidimai prasideda 5 ryto. Su aušra kaip sakant 🙉😀
Mes taip pat...
Balta varna parašė:
Mano dukryte eina miegot 20 val. Keliasi karta nakti valgyt, o zaidimai prasideda 5 ryto. Su aušra kaip sakant 🙉😀
Mes taip pat...
Rigi parašė:
Gal kuriai teko maitinti ir vartoti antibiotikus? Lašinami antibiotikai. Ar nerekomenduojama taip daryti?
Cia pasitikrinkit
Rigi parašė:
Gal kuriai teko maitinti ir vartoti antibiotikus? Lašinami antibiotikai. Ar nerekomenduojama taip daryti?
Priklauso gal nuo antibiotikų? 🤔 Būna dabar suderinamų su žindymu... Kai dukrytė gimė, savaitę gulėjome ligoninėje, man leido antibiotikus 2 kart per parą ir leido maitinti...☺️👀
Wolfi parašė:
Mūsų berniukas nuo 4 mėn gauna saulės prie jūros.🌊☀️ Bet tik vakar leidau pirmą kartą nuogą ant smėlio 🙈 Kiek džiaugsmo buvo vaikui, tėveliams irgi! 😁Tai pilnom sau…
Kaip fainai tureti tiek saulės ir šilumos 🥰
Rigi parašė:
Man po operacijos buvo leidžiami, o vėliau geriau dar 5 dienas namie antibiotikus (2 stikringus), nors e lactacijoje parašyta, kad low risk, bet 3 skirtingi gydytojai patarė ne žindyti... Tai nusitraukinėjau ir pyliau lauk kol gėriau antibiotikus...
Jostai parašė:
Tik kad suksim laikrodzius i prieki, tai cia i nauda tiem kas anksti gula ir keliasi. O ne mums naktibaldoms🙈🤦♀️
Visai susimaisiau, tada labai tikiuosi, kad kazkokiu budu sugalvos keltis ir eit miegot anksciau 🙊
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai